Google Analytics Sidor per besökare och Genomsnittlig längd besöksrapporter

January 1

Den Sidor per besökare och Genomsnittlig längd Besök rapporter är viktiga rapporter i Google Analytics. Dessa rapporter ger dig insikter dina mamma bloggläsare och viktig information som du behöver när du förbereder din blogg för att arbeta med annonsörer och varumärken.

Om du vill visa ditt Google Analytics-rapporter, logga in på ditt konto och klicka på Visa rapport länken bredvid din blogg namn på ditt Google Analytics-hemsidan. Detta tar dig till din Dashboard, vilket ger dig höjdpunkterna i den viktigaste informationen i ditt Analytics-konto.

Din Sidor per besökare rapport är det genomsnittliga antalet sidor en besökare med högst 30 minuter mellan sidförfrågningar. Din Genomsnittlig Längd på besök rapporten är den genomsnittliga faktiska tid en besökare spenderar på din webbplats.

Om du har en hög sidor per besökare count (över 3 till 4), eller genomsnittlig längd på besök (över 2-3 minuter), betyder det att läsarna kommer till din blogg och vill stanna kvar.

För att visa Sidor per besökare och Genomsnittlig Längd på besök rapporten, gå till din Dashboard och klicka Besökare på den vänstra menyn. Då, i huvudsidan klickar du Genomsnittliga sidvisningar för att se dina sidor per besökare; klicka Tid på webbplats för att se din genomsnittliga längd besöket.

Google Analytics Sidor per besökare och Genomsnittlig längd besöksrapporter

Besökare Översikt i Google Analytics.

Här är hur dessa rapporter ger både dig och dina potentiella annonsörer en förståelse för hur engagerade läsarna är.

  • Varför varumärken bryr sig om din Sidor per besökare och Genomsnittlig Längd på besök rapporterar: Om dessa siffror är höga, föreslår de att du har en engagerad publik som interagerar med det innehåll du skapar, och du förmodligen påverka deras köpbeslut.

    Ett stort antal är mycket relativ - på en community forum, kommer en väl engagerad besökaren se tio eller fler sidor och stanna i mer än fem minuter. På en nyhetssajt, kan en genomsnittlig besökare se bara två sidor och stanna lite över en minut.

    En blogg som får en hel del kommentarer visar verkligen att du har en engagerad publik. Men för de typer av bloggar som inte är stora förare av konversationer (t.ex. en kupong blogg), dessa siffror visar dina läsare engagemang på ett annat sätt.

  • Varför ska du bry dig om Sidor per besökare och Genomsnittlig Längd på besök rapporterar: Växande dessa siffror finns bevis för att dina läsare blir alltmer nöjda med ditt innehåll och gör det mer sannolikt att de kommer att rekommendera din webbplats till andra. Dina läsare är förmodligen hitta vad de letar efter på din webbplats istället för någon annanstans på webben, vilket innebär att de kommer troligen tillbaka i framtiden.

    Plus: Om du säljer reklam, kan fler sidvisningar betyder mer intäkter i fickan. Ju fler reklam vyer du kan generera, ju mer du har att sälja.

    Om du kan öka antalet sidvisningar per besökare, kan du ibland öka din reklamintäkter, även utan fler personer som besöker din webbplats. Detta är möjligt när du får betalt för varje annons vy du visar. Du kan öka dina sidor per besökare genom att skriva längre inlägg och bryta upp dem, eller genom att rekommendera relaterat innehåll för dina läsare i slutet av varje inlägg.