Vad är en video överlägg?

June 21

En videoöverlagring är en teknik som innebär antingen liggande en bild eller ändra den gemensamma hårdvarubefäls, beroende på den avsedda användningen av tekniken. Hårdvara video overlay kringgår flera bitar av hårdvara vid lastning en video, eftersom detta gör lastningen snabbare och effektivare. Overlay enheter inte vanligt förekommande, men de också öka hastigheten på video belastning. Vybilder sätts typiskt med hjälp av en grafisk design program, och de används ofta som logotyper, men någon typ av bild kan läggas. Video annonser Mid-roll också kallas videoöverlägg, och dessa är annonser som visas under videon och är allmänt halvtransparent.

När en video laster, går det normalt genom den centrala behandlingsenheten (CPU) till grafikkortet och sedan till datorskärmen. Även om denna metod är effektiv, det är inte det snabbaste sättet att ladda upp en video. Med en hårdvaruvideoöverlagring, ignorerar videon CPU och laddas direkt från grafikkortet. Videon normalt laddat i små segment för att göra det lättare för grafikkortet för att hantera video filstorlek.

Den överliggande enheten liknar en hårdvaruvideoöverlagring, eftersom det uppnår ett liknande resultat, men de är olika. Den överliggande enheten är ansluten till grafikkortet och video Grid Array (VGA). När videon är laddad, injicerar overlay-enheten en analog signal till videon, vilket snabbar laddningstider och placerar en stor del av behandlingen på överlagringsenheten. Medan detta var till hjälp när den först kom ut, grafikkort växte till den punkt där de kunde göra detta utan ett överordning, så det är sällan.

När någon lägger till en bild i en video, kallas detta en grafisk videoöverlagring. Genom att använda en videoredigering eller grafisk design program, kan en bild läggas till en videofil. Detta är normalt en logotyp som visas i hörnet, men bilden kan vara allt användaren vill att det ska vara.

En annons videoöverlagring visas när en strömmande videon laddar nätet. Denna typ av reklam är normalt ett stort block med en textlänk i det, och det verkar vanligtvis på botten av videon. Den grafiska blocket normalt halvtransparent, så att användarna kan se genom blocket, men det kan också vara fast. Detta visas i mitten av en video, så det blir oftast bättre exponering än vissa andra typer videoannonsering.

  • Grafikkort avancerat till den punkt där de har möjlighet att injicera en analog signal utan ett överordning.
  • Genom att använda en videoredigering eller grafisk design program, kan en bild läggas till en videofil.