Vilka är fördelarna med Oparfymerad Hair Spray?

January 7

Fördelarna med att använda oparfymerad hårspray inkluderar att vara artig mot andra som kan vara känsliga för dofter och dofter samt inte utlösa allergier hos sig själv. En annan fördel är att användaren av oparfymerad hårspray inte stänga kvaliteter eventuella dofter eller parfymer som han eller hon redan bär. Även om det kan vara svårt att hitta oparfymerat hårspray i vanliga butiker, är det oftast möjligt att hitta det på nätet. Frisörer kan också ha möjlighet att göra bra rekommendationer.

Många personliga hygienprodukter, inklusive hårspray, är doftande. Förekomsten av doft i dessa produkter beror på ett antal faktorer, bland annat en önskan hos tillverkaren för att göra en produkt mer behaglig att använda eller för att flera kemikalier i produkten har obehagliga dofter som måste täckas upp av en annan , starkare doft. Om en produkt är doftande, kommer etiketten vanligen indikerar detta, liksom dess tryckta ingredienslistan, även om denna lista kan inte ange exakta typ av doft som används för att skapa en produkt.

Många människor är mycket känsliga för dofter, som helt enkelt kan bero på att de är känsliga för starka dofter, även behagliga. I andra fall kan en person ha en betydande allergi mot en viss kemikalie, medan det i lindriga fall kan en individ uppleva en huvudvärk eller illamående när i närvaro av en stark doft. Alternativt kan en person bli yr eller bryta ut i ett utslag i allvarligare fall. Både naturliga och artificiella dofter kan utlösa känslighet och allergier. Genom att välja att bära oparfymerat hårspray, kan en person bidra till att minska obehaget av andra.

Dofter kan också utlösa hudallergier hos många människor. Detta kan resultera i irritation av huden i hårbotten, nacke och ansikte. Individer som är medvetna om att de har känslig hud kan dra nytta av att byta till en oparfymerad hårspray samtidigt noga med att använda andra doftfria personlig vård och kosmetiska produkter.

Förutom oro för hälsan, är en annan fördel med att använda oparfymerat hårspray eliminera konflikt mellan dofter av olika kroppsvårdsprodukter. Detta gäller särskilt om en person väljer att bära parfym eller doftande bodylotion. Andra dofter, såsom de i hårspray, kan störa dessa doftande produkter och kan helt enkelt upphäva andra dofter, eller blandning av dofter kan faktiskt orsaka bäraren att lukta obehagligt.

  • Vissa typer av hårsprayprodukter kan kräva förtydligande schampo för att ta bort alla rester, inklusive deras doft.
  • Vissa människor upplever huvudvärk, i närvaro av en stark doft.
  • Oparfymerad hårspray inte kollidera med olika parfymer.
  • Använda en oparfymerad hårspray garanterar alla dofter bärs inte är avstängda.