Vad är Low-Fat Chips?

November 22

Magra marker är potatisbaserade snacks som har gjorts för att innehålla mindre hälsohotande element än vanliga alternativ som finns på marknaden. De kan bakas och inkluderar ingredienser som är kända för att vara bra för kroppen. Konsistens och smak kan variera mellan marker, men kan vara viktiga faktorer för att avgöra en föredragen varumärke. Trots reklam som hävdar att de är ett sätt att hjälpa konsumenterna att kontrollera vikten, deras kaloritotalbeloppen ofta jämförbara med sina originalversioner.

Många fettsnåla chips bakas i stället för stekt. Detta kan bidra till att minska mängden fett och efterföljande tomma kalorier som förbrukas. För dem som inte är imponerad bakade chips, vissa tillverkare vara noga med att göra sina stekta produkter så nära originalen som möjligt.

Vissa individer handlar regelbundet, stekt potatis mellanmål för magra marker för att skydda deras hälsa. Som ett resultat, är det inte ovanligt att finna att dessa produkter har kroppsvänliga ingredienser i sina recept. Det kan finnas en inkludering av olivolja eller en substitution av bordssalt för naturligt havssalt så att blodtrycket kan regleras, till exempel.

En gemensam önskan för dig som vill äta fettsnåla chips är att hitta en version av denna mellanmål som har samma konsistens som de ursprungliga produkterna. Detta kan vara svårt och innebära någon trial-and-error. Vissa klagomål av modifierade recept är att mellanmål rasa alltför lätt och liknar riskakor eller livsmedel som framställts av soja mer än de gör flisor av stekt potatis. Utmaningen att hitta en bra produkt som känns som originalet är en som måste mötas med en öppenhet för att prova flera olika märken.

Medan magra marker kan finnas i varje smak som vanliga versionerna är, kan deras eftersmak vara en orsak till oro bland mellanmål älskare. Oväntade smaker eller rester ofta kvar i munnen efter konsumtion. Många märker att de kan smaka eller lukta stärkelserik, intetsägande, eller till och med inaktuella.

Fast ofta marknadsförs som ett sätt att kontrollera vikten, bör konsumenterna informeras om att äta den här typen av snack inte nödvändigtvis leder till smalare siffror. Recept kan ändras för att inkludera substitutioner som i slutändan resulterar i kaloriantal som är i nivå med eller till och med högre än de som finns i vanliga chips. Exempelvis kan stora mängder natrium och socker tillsättas fettsnåla snacks för att kompensera för en potentiellt ojämn smak eller konsistens.

  • Magra marker.