Vad är en Blush Brush?

January 5

Människor, särskilt kvinnor och de i teater, använder ofta smink för att framhäva deras utseende eller för att göra ett uttalande. En persona € s kinder är ofta i fokus som riktig färg på kinderna och ansiktet kan ge personen en rosig, solkysst utseende. En rougeborste är en typ av borste som används för att applicera rouge eller rouge, till kinderna. Korrekt tillämpning av makeup kommer accentuera äpplen i kinderna och bidra till att öka faceâ € s naturliga struktur. Användningen av olika blush borstar kan hjälpa en person att uppnå det utseende de söker.

En rouge borste är i huvudsak en uppsättning strån på en pinne, ungefär som en pensel. Faktum är att vissa professionella makeupartister använder penslar för att applicera rouge. Borsten hos en rouge borste kan vara mjuka eller grova, och kan även variera i storlek och form. De kan göras av naturliga hår eller syntetiskt hår. Den struktur, form och sammansättning av en rougeborste kommer att påverka det sätt som makeup appliceras.

Beroende på personen och hennes smink preferenser, kan hon använda en mjuk, fluffig borste eller en något grövre borste. En mjukare pensel kommer att plocka upp mindre smink och kommer att ge en mjukare skikt av färg i ansiktet. Å andra sidan kommer en grövre borste plocka upp mer färg. Man bör också komma ihåg att strukturen på borsten kommer att märkas i ansiktet. Om borsten är för grov, kan det vara obehagligt när tillämpa makeup.

En rougeborste kommer vanligtvis i två former: välvda och sneda. Dessa olika formade borstar kan användas för att applicera rouge på olika sätt. En välvd borste används ofta för att använda färg jämnt över kinden området. För att lägga till definitionen till kinderna, kan användas en lutande borste. Sneda borstar används normalt för att sminka längs kinden linjen för att definiera formen på kinden. Rätt använd kan denna teknik accentuera kindben och ansiktsform.

När du väljer en rougeborste, är det viktigt att uppmärksamma hur väl borsten gjordes. Felaktigt gjorda borstar kan förlora sina borst. Borsten på en korrekt gjord pensel bör vara säkert fäst vid handtaget så att de inte kommer att falla ut och hamnar i ansiktet. Dessutom bör handtaget vara lätt att förstå och inte för lång eller för kort. Slutligen bör borsten inte vara alltför grov för ansiktet.

  • En kvinna har rodnad appliceras på hennes kinder med en rougeborste.
  • När du väljer en rougeborste, uppmärksamma hur väl borsten är gjord.