Ge inte din katt rått kött

October 3

Idén om rått kött är något motbjudande för mig, som människa. Inte många uppskattar tanken på chowing ner på rått kött, så brukar det är inte ett problem med oss. Med djur, men det är lite annorlunda. Vi ser ofta djur som inte har några betänkligheter om att äta rått kött, och för det mesta är vi rätt i våra antaganden. Köttätande djur verkar inte brukar ha samma reservationer äta rått kött, men när det kommer till ditt husdjur, måste du se till att denna brist på bokning inte sträcker för långt.

Rått kött kan definitivt innehålla bakterier och rester av bekämpningsmedel, vilket medan vi definitivt vet är dåligt för oss, också (föga förvånande) dåligt för din katt. Katter kan drabbas av bakterier och bekämpningsmedel på ungefär samma sätt som vi är. Ja, katter är djur, de är kattdjur, men det betyder inte att de är vilda djur. Eftersom huskatter domestice, deras kroppar reagerar olika på rått kött i motsats till hur kroppar sina vilda släktingar svarar på sådan mat. Bakterierna och bekämpningsmedel får inte bara göra det sjukt med en infektion, men kan också försvaga immunsystemet, vilket gör ditt husdjur att ingå avtal en annan typ av sjukdom.

Om du är orolig för ditt husdjur inte får de nödvändiga näringsämnen, och du tror rått kött är svaret, tänk om. Din katt kommer att få mer nödvändiga näringsämnen och har nästan ingen allvarlig risk genom att äta en kattmat som godkänts av din veterinär. Spela saker säkra och inte riskera något med vad du mata ditt husdjur. Du vill att din katt att leva så länge som möjligt, och så du bör mata din katt rätt mat, och undvika mat som kan skada den. Här finns till ett långt och friskt liv för din katt!