Friska halloween behandlar för husdjur

October 20

På Halloween finns horder av barn som patrullerar gatorna, upprepa den kulturella koden för "Bus eller godis" i väntan på godis, klubbor och saltvatten Taffy. Det är alltid roligt att komma hem efter en natt av godis-insamling och sortera dina vinster, göra affärer, och dyka i sötsliskig godhet. Men om du har ett husdjur, måste du vara försiktig när du kommer hem med godis. Traditionell Halloween godis är definitivt inte bra för ditt husdjur, och så du måste vara försiktig med vad glider in ditt husdjur mun under denna skräpmat definierad semester.

För mycket skräpmat är inte bra för dig och mig, och för vår egen hälsa måste vi titta på vad vi lägger in i våra kroppar. Ibland är det svårt att avstå från att äta läckra godis, men det är oftast i vårt intresse. Efter en tid kunde vi uppleva märk och ohälsosamma biverkningar av att äta för mycket godis. Med våra husdjur, samma grundläggande regler gäller, förutom att de negativa effekterna börjar mycket tidigare. Om en sällskapsdjur binges på för mycket socker på en gång, kan effekterna nästan vara ögonblicklig. Speciellt runt en godis-fyllda säsongen, måste du se till att ditt husdjur äter någonting den inte borde.

Vad händer om ditt husdjur tittar på dig med dessa valp kärlek ögon, vill bara en bit godis? Du kan inte ge efter, för om du gör det, då kommer du att ställa dig upp för ett mönster av grottforskning. Du vill inte din hund att etablera dominans över dig, och genom att vägra din hund skadliga saker som godis, kan du bättre etablera dig som master.

Du kan blidka ditt husdjur, dock genom att ge andra nyhet behandlar. Köp en typ av behandling som du inte brukar mata dina husdjur, och när du kommer upp till en semester där det finns ett inflöde av godis i ditt hus, kan du glädja ditt husdjur genom att ge den en egen särskild behandling. När du och din familj börjar gräva in på din Halloween bytet, kasta ditt husdjur en behandling och låt den njuta av semestern också!