Vad är Äppelmos Cake?

March 5

Äppelmos kaka är en superlatively fuktig dessert som kan vara snabb att göra och är en stor användning av äppelmos. De flesta tårtor av denna typ är inte svårt att göra och theyâ € re brukar bakas i rektangulära 9-tums med 13-tums (22,86 cm x 45,72cm) kokkärl. De kan iskallt eller ätas vanligt. Theyâ € re mycket bra toppad med vispgrädde, lite florsocker eller med glass.

Du € ll hitta en hel del äppelmos kaka recept på nätet, och många har väldigt liknande komponenter. De blandar äppelmos, ägg, matfett eller olja, socker, mjöl och bakpulver. Många av dem har en skål eller dumpa kakmix metoder, som gör dem stora recept för början bagare.

Folk kan lägga olika saker i en äppelmos kaka. Nötter och russin är populära tillägg. Många kockar föredrar också att lägga till lite krydda till sina tårtor. Kanel är ett bra val, eller så kan du göra en underbar skörd provsmakning tårta med en liten pumpa paj krydda. Recepten för äppelmos kaka ofta lätt anpassas om du vill lägga till ytterligare ingredienser eller smaker med kryddor.

En variation av äppelmos kakan är att göra pepparkakor med äppelmos. Genom att lägga tjocka melass, farinsocker och ingefära krydda eller riven ingefära, kan du konvertera vanliga äppelmos kaka i fuktig pepparkakor. Detta är en stor snabbt mellanmål för barn efter skolan, och itâ € s också ett fantastiskt sätt att introducera unga kockar att baka.

En av de saker mest påpekade om äppelmos kaka är att det är mycket fuktigt. Detta kan vara sant förutsatt att du strikt följa bakning instruktioner. Tårtor kommer också att hålla ett par dagar väl, och äpple smak tenderar att intensifieras. Vissa människor tycker äppelmos kaka lite tung. Du kan göra kakan lättare om du använder cake mjöl istället för allrengöringsmedel mjöl.

Om du vill göra en riktigt fantastiskt variant på äppelmos överväga glasyr det med snabb penuche eller farinsocker isbildning. Detta ger en smak som är säker på att vara en hit eftersom det påminner om karamell äpplen. Det bör noteras dock att vissa människor tycker penuche glasyr lite för söt.

Även om du kan använda nybakade äppelmos för att göra den här typen av efterrätten, arena du € t begränsas av säsongen. Du kan köpa äppelmos året runt. Bara leta efter osötad versioner eller vara beredd att justera blodsockernivån i din tårta recept. Du kan också experimentera med äppelmos kombination med andra frukter. Peach äppelmos och bär äppelmos göra läckra kakor också.

  • Äppelmos.
  • Cake mjöl och ägg, två av ingredienserna i äppelmos kaka.
  • Äppelmos kaka ofta kryddad med kanel.
  • Ingefära är en krydda som ger smak åt äppelmos kaka.