Vad är Candle Tarts?

September 21

Candle tårtor är små vekar fria ljus avsedda att smältas i en brännare eller över en värmekälla. Termen "ljus tart" kommer från formen av ljuset innan det är smält; det liknar en ätlig bakverk tårta. Dessa typer av hem doft tårtor är små i storlek och lätt att använda. En enda ljus tårta gjord av doftande vax kan lägga doft till ett helt rum.

Candle tårtor kan användas med elektriska eller batteridrivna spridare eller med te ljus brännare för att försiktigt doft ett rum. Oavsett vad kraftkälla används är ett ljus tart värms upp tills den smälter, släppa doften. Värmeljus brännare smälta ljus tårtor i minuter och kastade en mild glöd av levande ljus, men bör inte användas i hem med nyfikna husdjur eller små barn. Elektriska och batteridrivna spridare smälta ljus tårtor nästan lika snabbt, men utan säkerhetsrisk. Dekorativa fartyg för smältning ljus tårtor kan köpas överallt där de tårtor säljs.

Med hjälp av en ljus tårta är enkel. Allt papper bör tas bort från Syrlig före användning. Då tårta ska placeras i bassängen i en diffusor eller värmeljus brännare. Efter diffusorn är påslagen eller värmeljus tända, kommer ljuset tart börjar smälta och släppa sin doft. Smält vax ska aldrig lämnas utan uppsikt, och brännaren ska stängas av eller ljuset blåses ut när parfymerade vaxet är borta.

Candle tårtor är tillgängliga i ett brett spektrum av dofter, så att välja rätt doft är lätt. Candle smälter tillverkad av potpurri vax erbjuder talande, mid-styrka doftande blandningar som är idealiska för de flesta hem. Citrus, vanilj, och blommiga blandningar är populära potpurri dofter för regelbunden användning, medan tall, pepparkakor, och kanel är semester val. Aromaterapi ljus tårtor har väsentliga oljeblandningar avsedda att koppla av eller stärka, beroende på vilka oljor som används för att göra tårta. Eteriska oljor som lavendel och kamomill är avkopplande, medan mynta och rosmarin anses uppfriskande.

Candle smältor är lätta att göra hemma. Bivax, stearin, doftande vax chips, eller gamla ljus kan användas för att skapa nya ljus tårtor med anpassade blandas dofter. De enklaste formar att använda är faktiska metall tårta formar från en restaurang eller bakning butik. Hemlagad ljuset smälter kan göras i bulk och som används i kommersiella te ljus brännare eller diffusorer.