Hur skriver jag ett Waiver Request?

January 1

Skriva en avsägelse begäran kan bero på att du gör flera olika saker, bland annat att fylla i ett personligt brev, ett ansökningsformulär, och göra notera någon dokumentation som krävs. Beroende på omständigheterna i det avstående och byrån inblandade, kan kraven vara något olika i olika situationer. I nästan alla fall kommer du att behöva ge en förklaring till varför de avstår behövs. Också, när du skriver en begäran om dispens, se till att uppmärksamma några tidsfrister.

Om att fylla i ett förtryckt formulär, sedan skriva en begäran undantag är självförklarande. Följ bara instruktionerna och fyll i utrymmena till bästa förmåga, vilket gör att du inkluderar alla relevanta detaljer som krävs. I vissa fall kan ett formulär att vara allt du behöver fylla i. I andra fall kan du bli skyldig att lämna ett vanligt brev också. Detta brev bör genomtänkt och logiskt organiserad.

Oavsett vilken typ av brev eller berättelse du skriver, se till att du tydligt ange begäran i början. Om du skriver ett PM-format eller ett e-postmeddelande, innehålla orden "avstående begäran" i ämnesraden i e-postmeddelandet. Om du skriver en mer traditionell brev, se till att de avstår begäran punkten görs i första stycket, även den första meningen.

Nästa stycke ska förklara hur du uppfyller kraven som behövs för att få en begäran undantag beviljas. Till exempel, om du har måste uppfylla vissa riktlinjer inkomster för att kunna beviljas ett undantag, tydligt ange din inkomst och hur du kan möta dem. Om du vill få en medicinsk avstående resa eller spela en sport, förklara vad läkare eller annan vårdpersonal har sagt om din situation. Ta varje krav om dispens punkt för punkt, för att kontrollera att allt förklaras metodiskt.

I vissa fall kan det vara bra att även förklara vad avståendet skulle innebära för dig personligen. Om det kan vara skillnaden mellan att delta i högskolan och inte gå på college, kan det vara kraftfull motivation i de fall där riktlinjerna är flexibla eller de som söker på undantag kan fatta egna beslut. Även om detta kanske inte är nödvändigt, kan det hjälpa. Ändå undviker klingande melodramatisk, eller använda ett språk som är alltför känslomässigt.

Om du är inklusive underlag, anteckna det eller tala om för fest när att förvänta sig att informationen kommer fram. Det är alltid bra att ge en tidslinje och leveranssätt om dokumentation inte skickas samtidigt. Förklara, om möjligt, varför dokumentationen inte var alla skickas tillsammans.

Det sista stycket av begäran brevet bör ange din vilja att göra dig själv tillgänglig i fall fler frågor kommer upp. Om du inte redan har lämnat kontaktinformation, skulle detta vara ett bra ställe att lämna den. Annars tillstånd var annars dina kontaktuppgifter finns i listan och ge lämpliga tider nå dig per telefon.