Vad är Nail Stickers?

November 4

Termen "spik klistermärken" kan hänvisa till två olika typer av små klistermärken som appliceras på naglarna. Den första typen av spik klistermärken är de som används för dekoration; dessa kommer i praktiskt taget alla design och appliceras direkt på rena eller målade naglarna eller tånaglar. Den andra typen av spik klistermärken fungera som en guide för någon som försöker skapa en fransk manikyr, med vita spetsar.

Denna andra typ av spik klistermärke kommer i en halvmåne form och appliceras på nageln under den punkt där den vita nagellack går. Alla nagellack färg kan användas, men vitt är den vanligaste. Spiken är sedan målade över spik klistermärke, och dekalen kan sedan skalas av, vilket ger en helt jämn linje och ett enhetligt utseende på varje nagel. Dessa spik klistermärken är särskilt praktiskt för dem som vill ge sig själva en manikyr hemma, men har svårt att måla en rak linje tvärs över spetsen på spiken.

En vanligare typ av spik sticker är det dekorativa sticker. Dessa används för att placera en liten bild på varje enskild spik; man kan placera en dekal på varje nagel, eller helt enkelt några. Dessa kommer i någon design tänkbara, och kan oftast hittas med manikyr verktyg och nagellack i butik. Mer designer kan beställas på nätet. Dessa kan omfatta olika former, såsom hjärtan eller stjärnor, blommor, seriefigurer eller semesterteman, bara för att nämna några.

När spik klistermärken placeras, är det oftast en bra idé att måla ett tunt lager genomskinligt nagellack över dem för att hindra dem från att skala eller att fånga på någonting. Förutom att hjälpa klistermärken håller längre, gör det dem att verkligen bli en sömlös del av manikyr. Vissa typer av spik klistermärken kommer i en liten ädelsten eller kristall design; med denna typ, är det inte möjligt att måla över dem, men de är vanligtvis gjorda med starkt lim, och hålla fast ganska bra.

Det kan vara en god idé att köpa en större förpackning av dessa ädelsten spik klistermärken än vad som behövs, så man kan lätt bytas ut om den faller av. Nagel klistermärken kan appliceras på ren eller målade naglar, naturliga eller falska naglar, och kan vanligen lätt avlägsnas med nagellacksremover. För att lägga till stil och stil till naglar, dessa typer av spik klistermärken är ett utmärkt, enkelt och billigt val.

  • Gemstone spik klistermärken kan användas för att skapa 3D-spik design.
  • Nagel klistermärken kan tas bort med nagellacksremover.
  • Vissa spik klistermärken kan användas som en guide för att måla franska manikyr.
  • Det är oftast en bra idé att måla ett tunt lager genomskinligt nagellack över spik klistermärken.