Vad är örtogräs?

November 10

Om du är ny på trädgårdsskötsel, då är chansen att du har hört termen lövträd ogräs men aldrig riktigt visste vad det betydde. Saken är bara om alla har kommit i kontakt med dessa typer av ogräs, och vissa är till och med älskad av barn (den maskros till exempel). Att veta vad örtogräs är kan vara en stor hjälp att veta vad du behöver för att bli av med, och vad du kanske vill behålla. Här är några exempel på några örtogräs. Tänk på att detta bara är ett litet exempel, eftersom det finns bokstavligen hundratals olika typer.

  • Krusskräppa. Även känd som Rumex krusskräppa L. är en perenn lövträd ogräs som tenderar att se ut ungefär som en hoptryckt spindel. Bladen är ungefär sex till åtta inches lång, och inte mer än två inches bred. Dessa blad är också oftast färgade med rödlila, och kommer att producera grönaktiga blommor om de lämnas därhän.
  • Ground Ivy. Denna lövträd ogräs har en tendens att krypa längs marken, från en central plats. Den murgröna (även känd som Glenchoma hederacea L.) bildar täta fläckar som kommer frodas i både direkt solljus och i skuggan, och ärligt talat sprider sig som en löpeld. Bladen på detta ogräs kommer att vara rund, fast scalloped längs sidorna, och kommer att ha en starkt ådrad utseende på ytan. Dessutom är dessa blad har också ett grovt utseende, och kommer att vara mitt för varandra på en delad kvadratformiga spindeln. Om de lämnas att växa för länge, kommer de att producera några blå eller violett färgade trattformade blommor.
  • White Clover. Vitklöver (Trifolium repens L.) har en tendens att ge en ganska känslig ser vit blomma om de tillåts växa för länge. Även om det kan vara ganska vacker att titta på (för ett ogräs) denna lövträd ogräs kommer att ha tre små blad som omger en lång upprätt stolpe som så småningom kommer att producera den vita blomman nämnde tidigare. Blomman visas i kluster som kan vara upp till 1-1 / 2 inches i diameter.
  • Klöveroxalis. Detta är herbaceaous lövträd ogräs också en perenn en som har några ganska håriga stjälkar som gör det möjligt att stå upp inte lägre än fyra inches, och så högt som 10. Bladen av Oxalis dillenii Jacq. Är indelade i tre littler broschyrer , som har en hjärtformad utseende. När får växa alltför länge, mellan två och nio blommor kommer att blomma, att varje en klargul har fem kronblad. Ett annat kännetecken för denna anläggning är att den har en extremt ytlig pålrot, vilket innebär att det borde vara ganska lätt att dra upp.