Vad är några bröllop Craft Idéer?

March 21

Många människor omfamna idén om att skapa sina egna bröllop hantverk för att dekorera både ceremonin platsen och receptionen platsen. Som ett resultat, många hantverk, tyg, och detaljister grossist säljer bröllops hantverk leveranser. Medan bröllops hantverk idéer är bara begränsat till din fantasi, budget och preferenser, att några idéer få din kreativitet flödar beskrivs nedan.

Bröllop hantverk idéer som har varit populära länge nog för att bli traditionella inkluderar små flaskor bubblor bundna med band för att ersätta den miljö osunda praxis gungade ris, flytande ljus eller blommor i små skålar med färgat vatten, och naturligtvis strö mottagning middagsbord med blomblad eller konfetti. Dessa är alla stora idéer om de vädjar till er, men det finns många fler bröllop hantverk idéer som du kan personifiera för ditt bröllop. Du kanske överväga att ersätta tryckta matchbooks med detta bröllop hantverk idé: Ta en liten smyckeskrin och placera en Hersheys Kiss och Kram inne med en liten anmärkning läsning, "Puss & kram från bruden och brudgummen". Detta är inte bara säkrare än att leverera matcher, särskilt för en mottagning med barn i närvaro, men kan vara en söt touch när den är inställd på varje plats inställning.

För att markera plats inställningar, köpa små tavelramar och göra egna namnskyltar med en dator skrivare. Du kan välja ditt eget teckensnitt och färg för namnen och sedan glida dem inuti ramen. Gästerna kan ta bildramar hem och återanvända dem. Välj ramar i silver, guld eller vad andra yta bäst matchar ditt färgschema.

Receptionen tabell mittpunkten möjliggör också mycket kreativa bröllop hantverk idéer. Ljus, fisk skålar och blommor är alla element som kan lägga en unik touch till din mottagning. Du kan välja att placera ett ljus inuti en vinglas bundna med band och spetsar, eller du kanske vill flyta blommor i en liten guldfiskskål. Du kan även lägga betta fisk eller guldfiskar och låta gästerna med barn att ta dem hem.

En annan bröllops hantverk idé som är mycket personligt, men kräver en del uppmärksamhet på utförande, är att göra en "önskebrunn". I hörnet av mottagningsrummet, placera en medelstor elektrisk fontän och har en pålitlig vän eller familjemedlem inrätta en videokamera där. Supply pennies i en liten maskaxelväska eller dekorerade rutan vid varje kuvert. Gästerna sedan uppmuntras att ta sina slantar till "Wishing Well", där kan spelas in sina personliga önskemål för bruden och brudgummen på video. Gästerna kan slänga sina slantar i fontänen, eller kan levereras en dekorerad hink. Detta bröllop hantverk idé ger bruden och brudgummen med en livslång minne av de bästa önskningar sina vänner och familj.

Bröllop hantverk kan ta lite planering och arbete i förväg, men de kan lägga en mycket personlig touch till alla bröllop och mottagning. De flesta brudar-till-vara kommer att finna att deras vänner och familj är mycket villiga att arbeta med projekt med dem. För ytterligare bröllop hantverk idéer och inspiration, kolla din lokala bibliotek eller bokhandel.

  • Wedding hantverk kan vara enkla, så länge som de är omtänksamt.
  • En personlig touch kan läggas till ett bröllop mottagning via bords dekor.
  • En guldfisk i en skål kan vara en fin touch för ett bröllop mottagning bord.
  • Vissa bröllop hantverk gör älskvärda gåvor för bruden.
  • Hemlagad smycken är en bröllops hantverk idé.
  • Wedding hantverk kan användas för att dekorera ceremoni webbplats.
  • En klippbok för bruden är en bra idé för ett bröllop hantverk.