Vad är olika TRÄPANEL Idéer?

April 13

Wainscoting är trä-spalt sektioner som kan läggas till de nedre delarna av väggarna för att skapa textur. Wainscoted sektioner når vanligtvis nästan halvvägs upp en vägg, med kanten är en listen topper kallas en stol järnväg. I kök, är stolskenor placerade på höjden där köksstolar kan slå i väggen; rälsen håller stolarna plötsligt knuffade tillbaka från bordet från märkning väggarna. I badrum, kan TRÄPANEL placeras högre för att skapa backsplash områden bakom handfat och badkar. Creative TRÄPANEL idéer kan användas i praktiskt taget alla rum.

Även wainscoting i vardagsrum inte så vanligt förekommande som i kök och badrum, kan man lägga karaktär till ett vanligt rum samt täcka upp grov eller bristfälliga väggar. Trä panelning styrelser finns i olika bredder, men smala som är de vanligaste. Om du föredrar klassisk eller land ser ut i TRÄPANEL idéer, kommer smala trälister fästa ihop på undersidan av din vägg med en stol järnväg sannolikt vara det bästa valet. Denna look kallas beadboard TRÄPANEL och det var en populär väggpaneler stil på 1920-talet. Typiskt var den panelning vitmålad.

För kreativa beadboard TRÄPANEL idéer, skulle olika färger användas för att uppdatera utseendet. Färgerna bör noggrant utvalda och passa inredningen för att säkerställa att slutresultatet inte är ointressant eller överdrivna. Till exempel skulle olika nyanser av samma färg används för att måla beadboard, stol järnväg, fot ombord och övre väggen. Detta ser kan vara subtilt intressant och sofistikerad om FÄRGER är inte alltför ljust eller kalkhaltig.

För att ge daterad träpanel i ett vardagsrum eller semester stugan en färsk uppdatering, beadboard TRÄPANEL och en stol järnväg kan läggas till de befintliga panelklädda väggar innan varje vägg är målad i samma färg. Kombinera olika bredder paneler, men ändå gör dem uniform med samma färg färg är en av de enklaste men mest effektiva TRÄPANEL idéer för att hantera gamla träpaneler. Vitt eller mycket svagt blå kan göra en tidigare mörkt panel rum ser fräschare och mer inbjudande. Flera lager av färg kan behövas.

Wainscoting idéer till områdena väggarna ovanför stol järnväg behöver inte vara avgick till fler paneler eller en vanlig färgad vägg. Lite fantasi om hur en kreativ panelning utseende skulle kunna passa in i varje inredning kan producera vackra resultat. Till exempel, tapet eller struktur eller stencilerade väggar kan fungera bra med trä TRÄPANEL, beroende på rummets stil.

  • Wainscoting är trä-spalt sektioner som kan läggas till de nedre delarna av väggarna för att skapa textur.