Vad är Coconut Cake?

December 4

Någon kaka som har kokos i sin smet, fyllning eller glasyr kan betecknas som en kokosnöt kaka. Oavsett namn, men gör den distinkta smak och konsistens av kokos den lätt märkt av någon som äter kaka som har kokos i den. Det finns många varianter av kokoskakan, och bagare kan hitta recept som verkligen kommer att förändra hur kakan smakar. Många populära versioner är två tårtor som använder strimlad kokos i smeten och frosting och en annan frukt, såsom jordgubbar eller hallon i fyllningen mellan skikten. Några recept kräver också kokosmjölk.

Batter

Basen för många kokoskakor är en enkel vit eller gul Layer Cake. Vit typiskt att föredra eftersom den ljusa färgen av kakan har stor visuella intryck när det paras ihop med riven kokos. Dessa blandningar är tillgängliga i livsmedelsbutiker, eller bagare kan göra dem från grunden. Många kokos tårta recept kräver lägga riven kokos till den vanliga kaksmet. Vissa människor rekommenderar att använda kokosmjölk eller grädde av kokos istället för vätskor såsom vatten eller mjölk.

Ibland är en kokosnöt kaka som kallas säcken kaka. Efter gräddningen lagren, kan bagaren peta hål i kakan och häll kokosmjölk eller grädde av kokos över petade lagren. Vätskan kommer att köra in i hålen, överföring av kokosnötsmak hela kakan och gör den särskilt fuktig.

Frosting

Hur en kokosnöt kaka frostat beror på receptet. En ganska traditionell recept på glasyr är sju minuters glasyr - en kombination av vispad äggvita och uppvärmda majssirap eller socker och vatten. Detta gör en stor fluffig frosting till vilken strimlad kokosnöt kan tillsättas innan den sprids över kakan. Vissa bagare inte lägga kokos till glasyr utan stänka runt frostat kakan, pressning i toppen och sidorna. Sju minuters glasyr är klibbig och kommer lätt att hålla det mesta av riven kokos på plats.

En annan typ av glasyr att vissa människor föredrar på kokos kaka är en färskost baserad glasyr. Detta är tätare än sju minuter typer av glasyr och ger mer av en lätt syrlig smak, vilket kan vara ett utmärkt kontrast med de söta tårta och kokosflingor. Vissa recept för kakan använda en gräddfil baserad tårta, vilket bidrar till att ge mer av denna kontrast.

Fyllning

Coconut kakan vanligtvis görs så åtminstone en två-Layer Cake, och vissa människor gillar att använda en kontrasterande fyllning istället för frosting som fyllning. Citron fyllning eller hallon eller jordgubbssylt är några av de mest populära typer av fyllning mellan skikten. Om kakan är iskallt och fylld med endast en glasyr, vissa människor gillar att lägga chokladsås eller hallon toppning för ytterligare smak. Varje forkful av fluffig kaka också kan doppas i såsen eller toppning, vilket gör för en dekadent dessert.

  • Riven kokos.
  • Vissa versioner av kokos kaka kräver en gräddfil baserad tårta.