Vilka är de olika typerna av Pontoon Möbler?

May 10

Pontoon möbler är avsedd för användning på pontonbåtar, som är flatbottnade båtar med flythjälpmedel som kallas pontoner som sitter på undersidan. Dessa båtar används vanligen för fritid, och de i allmänhet inte flytta mycket snabbt. Pontonen möbler som används på båten ska vara bekväm och vattentät. I vissa fall är möblerna modulära, och det kommer att ha extra funktioner för att förbättra bekvämligheten och komforten av utrymmet. Estetik möblerna kan variera, och en ponton ägare kan köpa möbler för att matcha färgen och övergripande estetiska av båten.

Sittplatser är den vanligaste typen av ponton möbler, och sätena kan variera i design och struktur. Piloten eller kaptenen på båten kommer sannolikt att sitta i en vridbar stol, medan andra passagerare sannolikt att sitta på säten som kantar omkretsen av båten. De snurrstolar tillåter piloten av båten för att se i alla riktningar, vilket är användbart när du backar båten bort från en brygga eller ut ur ett trångt slip. Bänken sittplatser för passagerare maximerar tillgängliga fritids utrymme på båten och ger en bekväm sittarrangemang. De odelade säten ofta funktionen mugghållare eller förvaringsutrymme under sätena för ökad bekvämlighet.

Pontoon möbler är oftast utformade med funktion i åtanke. De odelade säten, till exempel, kan dölja en svalare under sitsen botten i vilka livsmedel kan lagras på dagen utflykter. Cocktail tabeller kan ha inbyggd mugghållare för att förhindra utspillda drycker under grov vatten, och tabellerna själva kan vara fällbara eller på annat modulärt så passagerarna kan stoppa undan dem när de inte används. Allt ponton möbler är utformad för att motstå vattenskador som mögel, mögel, och sprickbildning eller delning, samt solskador som att slå sig eller blekning.

En lagkapten konsol kan matcha utseendet och känslan av den andra ponton möbler på båten. Denna konsol kan förses med öppningar för styrmekanismer och andra instrument, och det kan funktionen bekvämlighet objekt såsom mugghållare, radio däck, och så vidare. Denna konsol fungerar oftast i samband med kaptenens vridbar stol. Andra alternativ för konsolen kan innehålla högtalare för radio, lampor, åtkomstpaneler till viktiga instrument som annars är dolda, och så vidare. Denna konsol skall fästas på däcket på båten, och de flesta av de andra möblerna är fastsatt i däck samt för säkerhet.