Vad kan man göra efter att ha anfört Grant Request

October 29

I motsats till vad man kanske tror, ​​är ditt jobb som bidrag författare inte gjort efter att du klicka på Skicka för att skicka ett e-bidragsansökan på väg eller maila ut en papperskopia av en anslagsansökan. Du måste fortfarande organisera all information du samlat under bidragsskrivfasen och bestämma bästa sättet att hålla organisationens intressenter i slingan om finansieringen status bidragsansökan.

Följande är de mest kritiska efter inlämning åtgärder steg:

 1. Skaffa ett kvitto eller bekräftelse från finansiären att din ansökan har mottagits.

  Detta kvitto kommer att innehålla antingen en ansökan ledningscentral ansökningsnummer (federal) eller en stämplad / daterat kvitto (statlig myndighet och foundation / företagens finansiärer).
 2. Skanna eller kopiera mottagningsbevis och spara den till en molnbaserad lagring systemfil med projektets namn som filnamnet mappen.

  Alternativen omfattar Dropbox, Google Drive, Skydrive och Cloud Drive. Bara inte lita på din dators hårddisk - någonsin!
 3. Skanna eller kopiera alla pappersdokument som du tryckt ut för desktop referens när du skrev bidragsansökan och spara dem till samma elektronisk fil.

  Dessa dokument kan innehålla forskningsrapporter, bästa praxis och utvärderingskällor.
 4. Kontakta alla dina pre-underkastelse intressenter och schemalägga ett avrapporteringsmöte.

  Intressenterna inkluderar partnering byråer, styrelsens medlemmar, rådgivande rådets medlemmar, personal, volontärer och även kunder som hade input i din bidragsansökan program design eller redovisning av behov.
 5. Vid mötet, dela ut en kopia av den fullständiga ansökan paket.

  Denna handling av öppenhet är avgörande för inhämtar respekt, tillit och samarbete bland dina intressenter.

  Varning: Dela inte kopior av verkliga färdiga ansökan tills sista ansökningsdatum har passerat för att du inte vill att ditt hårda arbete att vrida upp i en konkurrents händer.

 6. När du vet resultatet av din finansiering begäran - finansiering eller avslag - meddela intressenter.

  Om din ansökan om finansiering avslogs, beställa en kopia av den inbördes granskarens eller handläggarens skriftlig återkoppling på svagheterna i din finansiering förfrågan. Dela återkopplingen med dina intressenter. Omgruppera, hålla en stel överläpp, och planen för att korrigera dokumentets svagheter och identifiera ytterligare potentiella finansieringskällor Anmärkning:. Om finansiären inte ge en skriftlig återkoppling, då är det okej att be om feedback telefon).

  Om din förfrågan finansierades, gör följande:

  1. Träffa din finansiella person (kassör, ​​affärschef, eller ekonomidirektör) för att få henne i slingan för bidragsförvaltningsuppdrag för inkommande utmärkelsen.

   Denna person borde ha varit inblandade i förskott för att skapa din bidragsansökan budget sektion.
  2. Träffa programmet personalen att starta genomförandeuppgifter.
  3. Träffa din utvärdering intressent team eller din tredjeparts utvärderare att starta redovisningsprocessen för övervakning och rapportering av genomförandeprocessen och resultatmätning.

   En utvärdering intressent team är volontär-baserad. En tredje part utvärderare är en kontrakterad konsult betalas ur bidragsfinansierade budgeten i de flesta fall.
  4. Börja leta efter nya möjligheter bidragsfinansierings och andra källor till stöd för att upprätthålla dina bidragsfinansierade program.

   Vänta inte tills pengarna från detta bidrag har använts och sedan börja leta; då är det för sent!