Hur väljer jag det bästa Basement Carpet Tiles?

December 20

När du söker efter de bästa källare textilplattor, är det viktigt att överväga vilken typ av kakel uppbackning används, vidhäftningsmetod behövs, och vattenmotstånd av kakel innan ett slutligt urval. Mattor plattor finns att köpa för alla rum i hemmet, och någon typ kan användas för att slutföra detta projekt, även om det kanske inte märkas speciellt för användning i en källare. Källare textilplattor kan hittas på lokala byggvaruhus eller via detaljhandeln webbplatser på Internet.

Textilplattor är vanligtvis tillverkas med antingen en hård underlag eller en mjuk vadderad baksida. Den mjuka vaddePapperet tål att återskapa känslan av en matta lagd över en traditionell stoppning. Denna typ av kakel rekommenderas i allmänhet inte för användning i en källare på grund av den höga risken för översvämningar i denna del av hemmet. Även de bästa tätskikt metoder kan misslyckas ibland. Plattor med en hård baksida är i allmänhet ett bättre val för källare för om källaröversvämningarna, kommer de hårt backas textilplattor torkar snabbare och kommer inte ge en lämplig miljö för mögelsporer att blomstra.

Källare textilplattor kan fästas i golvet med eller utan användning av ett lim. Vissa plattor kan ha limmet som redan finns på brickan. Husägare måste bara ta bort skyddsfilmen från kakel och hålla den direkt på undergolvet. Denna process kan göra det svårt att ta bort brickorna vid en senare tidpunkt, vilket kan vara problematiskt om golvet upplever vattenskador. Ett bättre alternativ för källaren användning är den typ av kakel gjord med en gummi ryggen som ger en stor mängd dragkraft. Denna typ av kakel pinnar naturligtvis undergolvet utan användning av någon typ av lim och kan tas bort snabbt och enkelt.

Ett fåtal märken av mattillverkare gör textilplattor för användning specifikt i källaren. Dessa plattor utnyttjar hårda ryggar med gummi dragkraft för optimal borttagning och rengöring. De är också oorganiska så att mögel och mjöldagg kan inte fysiskt växa i något lager av kakel bör de vara nedsänkt under stående vatten under en längre tid. Dessa källaren textilplattor, medan perfekt för användning i just detta område i hemmet, finns i ett mycket begränsat utbud av färger. Villaägare som föredrar färg sort eller vill skapa ett mönster med sin källare mattor kanske vill köpa vanliga plattor istället.