Vad är Cranberry Juice Diet?

September 29

Det finns två vägar att gå på en tranbärsjuice diet: ett sätt är att införliva saften i den normala dagliga kosten och den andra är att bara dricka tranbärsjuice för en till tre dagar. Den sistnämnda metoden är en av avgiftning, vilket ökar ämnesomsättningen och omvandlar fett till energi. När saften är färskt och görs från hela bär, hälsa fördelarna inkluderar minskning av E. coli och andra skadliga bakterier, förstörelsen av olika stammar av virus, förebyggande och behandling av urinvägsinfektioner, matsmältning, och främjande av goda kolesterolet över dåligt.

En tranbärsjuice kost innebär dricka av sex 8 ounce (237 ml) glas om dagen. Det rekommenderas dock att detta görs i högst tre dagar. Den enda andra vätska tillåts i denna typ av fastan är vatten, varav minst sex glas måste också konsumeras. Kosten ska stoppas med uppkomsten av några biverkningar såsom huvudvärk, diarré, uppblåsthet eller smärta.

Innan du börjar på den snabba, läkare bör eftersträvas, eftersom vissa mediciner och sjukdomar kan interagera med saften på ett negativt sätt. Det rekommenderas att tranbärsjuice snabbt följas endast under våren eller sommaren, när kroppen inte behöver energi för att hålla sig varm. Den snabba har sina belackare, men eftersom vissa experter hävdar att någon form av flytande kost är dåligt för kroppen eftersom det orsakar utarmning av näringsämnen och försvagar immunförsvaret och lämnar den sårbar för infektion och inflammation.

Förberedelse för tranbärsjuice kost innebär att minska eller eliminera alkohol, nikotin, koffein och socker i minst en vecka innan dieten börjar. Fet mat och mejeriprodukter bör också vara starkt begränsad. När du gjort korrekt, leder denna diet till viktminskning så länge man är försiktig efter diet för att begränsa kaloriintaget.

Fasta och avgiftande genom att dricka bara juice för en dag eller två är också anses av vissa som ett idealiskt sätt att förbereda kroppen för en viktminskning diet. Tranbär är rika på antioxidanter, C-vitamin och kostfiber. De innehåller ämnen som hämmar bakterierna som svarar för urinvägsinfektioner, magsår och tandköttsproblem. Det är inte nödvändigt att följa det extrema form av tranbärsjuice kost för att ta emot dessa fördelar dock eftersom införlivandet av ännu ett glas om dagen kan vara fördelaktig.

  • Den tranbärsjuice kosten bör stoppas om buksmärtor eller uppblåsthet inträffar.
  • Tranbär innehåller föreningar som hämmar bakterierna som svarar för urinvägsinfektioner.
  • Folk som går på tranbärsjuice kosten bör eliminera all alkohol, även tranbär martinis.
  • Under veckan innan tranbärsjuice kost bör fet födointag begränsas.
  • När tranbärsjuice är färskt och görs från hela bär, hälsa fördelarna inkluderar minskning av E. coli-bakterier.
  • Den tranbärsjuice kost sägs vara ett perfekt sätt att förbereda kroppen för viktminskning.
  • Tranbärsjuice.
  • Den tranbärsjuice kost kan innebära att dricka något annat än tranbärsjuice i upp till tre dagar.