Vad är HCG Diet Fas 1?

September 16

HCG kost fas 1 är det första steget i en viktminskningsprogram. HCG, eller humant koriongonadotropin, är ett hormon tänkt att främja viktminskning. Hittade i moderkakan hos gravida kvinnor, kan det hjälpa att kontrollera metaboliska funktioner. Detta hormon används tillsammans med en kalorifattig diet för att gå ner i vikt. HCG kan hittas i droppar och tas oralt eller injiceras.

Detta är en fyra-fas kost. I HCG diet fas 1, dieters lära sig principerna för effektiv viktminskning. Dessa kommer att omsättas i praktiken under alla fyra faser i planen.

Dricka mycket vatten är en viktig del av HCG diet fas 1. bantar bör konsumera minst 0,5 gallon (1.89 liter) vatten varje dag. Detta kan ge en fullständig eller nöjd känsla, så att det inte finns något behov av att över äta. Källvatten eller filtrerat vatten rekommenderas, men kranvatten motverkas eftersom det innehåller i allmänhet kemikalier såsom klor.

Motion föreslås hela HCG diet plan, men en ny dieter bör börja gå i minst en halvtimme om dagen. HCG diet fas 1 rekommenderar promenader med en kontrollerad eller stadig takt. Som dagar framsteg, bör dieter öka hastigheten och avståndet av promenaden. Detta kan också påskynda ämnesomsättningen och öka viktminskning.

Colonics och kolon renar är ett bra sätt att befria kroppen från gifter och hålla mag-spåret frisk. I HCG diet fas 1, rekommenderas att en dieter får ett kolon varannan dag, i 30 dagar. Detta hjälper till att hålla kolon ren och kroppen fri från fekalt material. Det kan också minska uppblåsthet och gasbildning. Kolon rensningen kit kan också användas tillsammans med tarmskölj att producera friska tarmrörelser.

För att undvika att känna sig hungrig hela dagen, rekommenderar HCG diet fas 1 äter fyra till sex gånger dagligen. Detta kan hjälpa till att kontrollera aptiten och ger energi för kroppen. Äpplen och grapefrukt är häftklamrar under fas 1. De kan reglera blodsockret och stöd i rensningen i tjocktarmen.

HCG används ibland för att hjälpa till med reproduktionsproblem hos både män och kvinnor. Det har aldrig godkänts eller godtagits av den amerikanska myndigheten Food and Drug Administration som en viktminskning stöd. Typiska biverkningar av HCG inkluderar huvudvärk, yrsel och blodproppar.

  • Motion föreslås hela HCG diet plan.
  • HCG framställs vanligen genom kvinna under graviditeten, och det är det hormon mäts av graviditetstester.
  • HCG kost stöd i viktminskning.
  • Dricka kranvatten motverkas under HCG diet fas 1.
  • HCG kost kan hjälpa viktminskning om dieter följer också en kalorifattig diet.