Vad finns att göra i Augusta, Georgia?

November 8

Augusta är Georgiens näst äldsta stad och känd för master Tournament Golf. Det är också känt för Riverwalk Augusta där människor kan gå precis bredvid floden Savannah. Golf, paddling och fiske är populära saker att göra i staden. Det har också många intressanta museer.

Den Morris Museum of Art ligger på Riverwalk Augusta och innehåller världens största samling av södra konst med nära 3.000 stycken. Målningar, fotografier och skulpturer kan hittas på Morris. Den permanenta samlingen finns Antebellum porträtte, inbördeskriget konst, stilleben målningar och södra impressionistiska målningar.

Den Augusta Museum of History hus prisbelönta displayer i permanenta gallerier som huvudnummer indianska artefakter samt uniformer och vapen från den revolutionära och Civil Wars. Den har en renoverad ånglok från 1917, en replik av en bomulls gin och en ombyggd bensinstation från 1930-talet. Museets teater visar oftast en annan film varje månad som avser stadens historia.

Den Lucy Craft Laney Museum of Black History hedrar prestationer av Lucy Craft Laney och andra svarta Augustans. Laney far var en slav som köpte sin frihet. Laney började den första skolan för svarta barn samt första svarta sjuksköterskeskola i staden. En av museets permanenta samlingar, The Ebony Legacy utställning, har fotografier och personliga saker från svarta Augustans som hade en framträdande roll i stadens historia, samt en titt på några av de historiska platser och byggnader.

Georgia Golf Hall of Fame botaniska trädgård ligger precis på Riverwalk Augusta. Dessa slående visningsträdgårdar har bronsstatyer av golf Masters som Jack Nicklaus och Arnold Palmer. Turneringen Masters Golf hålls varje år på Augusta National Golf Club, som är en endast för medlemmar kurs. Augusta har också halvprivata och offentliga golfbanor. Den Jones Creek Golf Club är en populär 18-håls halvprivata kurs och Augusta Golf Course är en 18 håls kurs byggdes 1927.

Savannah River och Strom Thurmond Lake är populära platser för paddling och fiske i området. Båda områdena är kända för randiga och andra sorter av bas, som ofta kallas stripers. Catfish är en annan populär fisk finns i Savannah River regionerna.

Om du letar efter en kväll med levande teater, Augustas Imperial Theater har levande scenframträdanden. Teatern är hem till stadens opera och balett. När den byggdes 1917, var den kejserliga teatern används för vaudeville föreställningar och visningar av stumfilmer.

  • Den Augusta Museum of History har en replik av en bomulls gin.
  • Besökare på Augusta kanske vill packa för paddling.
  • Golf är ett populärt tidsfördriv i Augusta, Georga, som är hem för master Tournament.
  • Augustas Imperial Theater erbjuder balettföreställningar.