Vilka är de olika alternativ för Wire Hyllor?

December 18

De olika tråd hyllor inkluderar kommersiella och hem-grade stycken plus vita eller silverfärgade finish. Fristående trådhyllor finns i raka sektioner samt hörnheter. Det finns också tråd hyllor kärror, väggstycken och special förvaringen.

Hopfällbara trådhyllor är utformade för att utöka lagringsutrymmet inne kök och andra skåp. Ett populärt exempel på denna typ av tråd hyllor är kvadraten gallret med utfällbara ben. När den placeras över en trave tallrikar inuti ett köksskåp, gör trådytan extra utrymme för mindre plattor eller andra porslin. Folding hyllor gjorda av tråd är också populärt i badrum för att lagra flaskor schampo och andra behållare av skönhetsprodukter. En annan typ av populära tråd förvaringspost för badrum är over-the-dusch huvudet hylla vanligtvis konstruerade för att hålla minst två schampoflaskor och en tvål; vissa av dessa har också en bar som att hänga en tvätt duk.

Vägg hängde tråd hyllor är särskilt populär i tvättområden och garderober. Vit belagd tråd är den vanligaste material för dessa vägghyllor, men vissa silverfärgad hyllor säljs också. En metallbygeln fäst på väggen och hyllor stöder vanligtvis vikten av hyllan. Dessa öppna tråd lagringsenheter kan funktionen en enda hylla eller flera nivåer av hyllor.

Hjul tråd hyllor vagnar har ofta minst två eller tre hyllor plus en grab bar eller handtag i varje ände. Kommersiella versioner av dessa kan säljas som tvättvagnar eller i hotellbranschen för att transportera olika föremål mellan kök och förvaring av livsmedel områden. Taller, smalare tråd hyllor med hjul kan också användas som flyttbar förvaring. För hemmabruk, stora enheter terar rader av tråd lådor erbjuder öppna, men ändå omfattande förvaringsmöjligheter.

Fristående trådhyllor säljs ofta som en del av ett system för hemmet eller kommersiella skafferier. Hörnheter hjälper utnyttja lagringspotential av hörnen i ett skafferi eller annat rum. Rak tråd hyllor fäster typiskt vid vardera sidan av ett hörn för att bilda ett flödande hyllsystem. Trådhyllor i skafferi system kör ofta från nära golvet till nästan takhöjd för att möjliggöra maximal förvaring.

Restaurangkök använder vanligtvis kommersiella styrka, fristående trådhyllor för att hålla livsmedel. Den extra styrka brukar behövas, eftersom stora mängder häftklamrar som potatis eller ris lagras ofta på denna typ av tråd hyllor. Kommersiell tråd hyllor ofta överdragna med en epoxi finish som motstår rost.

  • En metod för att upprätthålla ordning och hålla rent i garaget är att ha garage skåp eller hyllor.