Vad är Low-Fat Pizza?

March 7

Grunderna i mager pizza är enkla; den har hälsosamma ingredienser ersätta ohälsosamma sådana. Pizza behöver inte vara skräpmat om det görs med hjälp av en näringsrik skorpa, mager sås, och friska toppings. Ost är ofta det största problemet med pizza, så mager pizza görs med hjälp av en hälsosam ost och mindre av det. En välsmakande pizza kan fortfarande skapas som passar med många stora kost planer, och kan vara hemlagad eller hittas i butiken och köpte.

Crust är basen för mager pizza, så det måste göras med hjälp av fullkorn istället för blekt vitt mjöl. Fullkornsvetemjöl har de stora delar av vete berry intakta för att ge de flesta av näring. Människor som vill njuta mager pizza kan antingen läsa ingrediens etiketter och leta efter fullkorns pizza skorpa eller göra det själva med hjälp av fullkorns deg.

Sås är nästa faktor som kan göras hälsosamt för mager pizza. Istället för att använda krämig baser såsom Alfredo sås, kan individer hålla sig till enkla tomatsåser som inte har en massa tillsatt socker eller natrium. Andra såser kan göras från örter, grönsaker, avokado och nötter för att ge en rik, näringsrik bas för en mager pizza.

Använda sunda pålägg såsom grönsaker och magert kött lägga mycket smak till pizza utan att göra det mycket fett. I princip kan vilken som helst vegetabilisk att en person åtnjuter ätande sättas till en pizza, så alternativen är nästan oändliga. Magert kött inkluderar kyckling, kalkon, och val av rött kött som inte innehåller mycket fett i dem. Pizza älskare kan lägga till så många av dessa nyttiga ingredienser till toppen pizza som de önskar; i själva verket de mer grönsaker till, kommer den friskare pizza vara.

En pizza behöver inte ha en massa ost på den för att det ska vara gott och tillfredsställande. En stänk av mager ost, såsom lättmjölk mozzarella eller parmesan, kan göra susen utan att göra pizza mycket fett. Det finns recept tillgängliga för ost-mindre pizza som inkluderar tillräckligt tillfredsställande pålägg som ost inte längre behövs. När låg fetthalt pizza köps från butiken, individer behöver titta på etiketterna för att bestämma fetthalten. Pizza kan vara en vanlig måltid för människor även om de är bantning om den innehåller tillräckligt med hälsosamma ingredienser.

  • Hela vetemjöl kan användas för att göra mager pizza.
  • Mozzarella med tomater och basilikablad.
  • Lök är en mager pizza toppning.