Vad är Kingdom of Loathing?

January 13

Kingdom of Loathing (KOL) är en textbaserad äventyrsspel tillgänglig gratis på nätet. Spelet handlar om din strävan att besegra Naughty Sorceress som har störtat goda Kung Ralph IX. Kola € s överklagande bygger till stor del på ordlekar och vitsar, och har blivit en framgångsrik online-spel.

Designad 2003 av Asymmetric Productions, är Kingdom of Loathing skapandet av Zack Jonson och författaren Josh Nite. Spelet handlar popkulturen referenser, obskyra film citat och surrealistiska humor. Sedan starten har KOL lockat mer än 100.000 spelare.

Tecken i Kingdom of Loathing styrs av antingen muskel, mysticality eller fräckhet. Varje drag ger två uppsättningar tecken. De muskel avatarer är sköldpadda Tamers och Seal Clubbers. Mysticality styr Pastamancers och Saucerors, medan Disco Bandits och dragspel Tjuvar styrs av fräckhet. Det finns ingen verklig spel skillnad mellan teckenklasser, men specifika pansar och vissa uppdrag är skräddarsydda för specifika klasser.

Efter avslutad handledning, som ges av en hjälpsam fågel som kallas Toot Oriole, du låter fria när kungariket. Spelare har ett visst antal varv, så kallade äventyr, tillåts per dag, kan det maximala beloppet är 200. Sätter vinnas genom att konsumera mat, alkoholhaltiga drycker, eller genom några speciella föremål.

På varje tur, en spelare kan äventyr i en mängd olika platser, till exempel fängelsehålor, berg och pirat lyor. Vanligtvis innebär varje varv ett platsspecifik möte, till exempel en som har att bekämpa en Dirty Hippy vid besök i Hippy Camp området, eller berätta en pirat skämt ombord på Pirate Ship. Vinnande strider vinner din avatar erfarenhetspoäng mot vinner nivåer, och kan ge dig speciella föremål minskade med din motståndare. Strider beviljar också kött, en viktig komponent till Kingdom of Loathing spel.

Kött är valutan i Konungariket avsky och behövs för att köpa mat, dryck, rustningar, vapen och annan nödvändig utrustning. Framgångsrik äventyr kommer nästan alltid att ge dig kött. Du kan också skicka en gåva av kött till någon vän som kan vara i behov av det. Kött används också för att skapa köttpasta, ett ämne som gör att du kan binda objekt tillsammans för att skapa nya objekt.

Medan vissa slumpmässiga äventyr är nödvändigt för att få poäng, de flesta tillbringas i jakten på uppdrag. Var och en av de 11 kapitlen i spelet har en central strävan som måste lösas innan avancera till nästa nivå. Vid ankomsten till kapitel 11, måste du slåss för Naughty Sorceress att vinna spelet.

Kingdom of Loathing körs på sin egen tidsplan, och flera helgdagar firas under hela året. Oyster Egg Day, en parodi på påsken, låter äventyrare att få förmåga givande ostron ägg på vissa platser. På Halloween, kan äventyrare klä ut sig i speciella dräkter och gå bus eller godis för godis och priser. Under Crimbo, en jul som helgdag, spelare kan få special presenter från spelet beslutsfattare. Andra helgdagar bära ett ökat drickande eller äta gränser, vilket leder till mer tillgängliga äventyr.

KOL är ett gratis spel, men tecknen kan välja att ge faktiska pengar till platsen. Kingdom of Loathing till spelare som valde att skänka pengar, erbjuder speciella bonusar. Spelare kan välja att få en specialdesignad-avatar, eller speciella tillbehör otillgängliga för icke-betalande medlemmar. Oavsett om du väljer att betala, Kingdom of Loathing är en unik och spännande onlineupplevelse, och fortsätter att växa i popularitet över hela webben.