Veta Fördelar med återinvestering av utdelning planer

December 6

För utdelning aktieinvesterare som vill bygga välstånd under lång tid, kan få (om någon) investeringsprogram konkurrera med många fördelar utdelning återinvestering planer (dropp) erbjudande. Dropp är en typ av direktinvesteringsplan (DIP). Istället för att köpa aktier på börsen, köper du aktier direkt från företaget på regelbunden basis. Utdelningar går automatiskt in mot köp av ytterligare aktier, och i många planer du kan köpa ytterligare aktier utanför utdelningen finansierade köp, antingen som engångsköp eller regelbundet.

Låt inte det faktum att ett företag har ett dropp eller en DIP vara anledningen till att du investerar i den. Forskning bolagets fundamenta först. Först efter att identifiera företag som du vill investera i ska du bry dig om företagen erbjuder droppar eller dips.

Köpa utdelning återinvestering planer på en budget

Droppar är mycket lika fonder i att de är bra för investerare börjat med väldigt lite kapital. Med en minimal investering, kan du köpa aktier i små mängder med låga eller inga avgifter.

Den ena stora skillnaden är att fonder ger dig en portfölj som är diversifierad till viss del. Med DRIP inköp, du äger beståndet av bara ett företag. Visst, du kan diversifiera sin portfölj genom att registrera sig i ett antal droppar, men det är mer kostsamt och komplicerat än att köpa fondandelar.

En stor fördel med dropp över fonder är att med dropp, behöver du inte fastnar betala en annan investerares skatteutgifterna. Du måste vara försiktig med din timing när du ska köpa fonder så att du inte behöver betala skatt på vinster som någon annan insamlade.

Investera droppvis i din egen takt

Även om alla droppar kräver ett minimum investering att gå med i planen, du vanligtvis har lyxen att investera i din egen takt. Ovanpå återinvestera utdelning på ett regelbundet schema, dessa planer erbjuda dig möjligheten att köpa fler aktier genom planen, ofta med inga provisioner. Detta gör att du kan göra ytterligare investeringar - regelbundet eller bara när du har lite extra pengar att investera.

Spara på courtage

Droppar eliminerar mellan (mäklaren som tar ut en provision för att bearbeta varje transaktion) eftersom du köpa aktier direkt från företaget som utfärdar det, sparar massor av pengar i transaktionskostnader. Jämfört med en fond, du undviker lasten laddas varje gång du gör en investering och rejäl förvaltningsavgifter dragits av från fondens tillgångar.

Ju mindre du punga ut i courtage, desto mer pengar du har att investera.

Med känslan av lager investera

Investera kan få känslomässigt. När marknaden går bra, eufori driver Wall Street i en köpa frenesi, med investerare som skriker "Köp! Köp! Köp! "Mitt i dramatiska konjunkturnedgångar, fruktar enheter besättningen. Samma investerare som en gång var yelling "Köp! Köp! Köp! "Nu desperat försöker" Sälj! Sälj! Sälj! "

När du köper ett dropp och åta sig att investera på ett regelbundet schema, marknadens rörelser har liten effekt på hur du investerar. I goda tider och dåliga, du lugnt och kyligt förvärva aktier, bygga välstånd långsamt och mer säkert.

Compounding tillväxt ett dropp i taget

Med Dropp, behöver du inte ta emot en utdelning check frestande dig att lösa in den ut och flyga till Aruba eller använda den för att betala räkningar. Varje öre i utdelning återinvesteras automatiskt för dig att köpa ytterligare aktier i bolaget. Dessa ytterligare aktier producerar utdelning också. Genom att låta utdelningen återinvesteras, du utnyttja kraften i kompoundering tillväxt utan att någonsin behöva tänka på det.

Köpa delat ägande

När du köper lager via en mäklare, kan du inte köpa en halv eller en tredjedel av en aktie. Med de flesta Dropp, som med fonder, kan du. Anta att du tjänar $ 100 i utdelning, och aktierna kostar $ 35. Istället för att köpa endast två aktier för $ 70 och har den extra $ 30 sitter på åskådarplats, kan du köpa 2,86 aktier och sätta alla dessa pengar att arbeta för dig omedelbart.

Dollar kostar i genomsnitt utan att lyfta ett finger

Droppar är ett perfekt sätt att genomföra en dollar kostar i genomsnitt strategi - investera en fast (eller i fallet med dropp, en halvfixerad) summa pengar regelbundet under tiden. Du behöver inte ens lyfta ett finger eftersom planen återinvesterar automatiskt dina utdelningar för dig, köper aktier på regelbunden basis oavsett rådande marknadsförhållanden eller aktiekurs.