Vad är en juice snabbt?

July 30

En juice snabbt är en typ av snabb, vanligtvis utförs av hälsoskäl, som innebär kortsiktiga förbrukning av endast flytande näringsämnen. Även om en juice snabbt, förbrukar en individ endast frukt- och grönsaksjuicer kompletterat med vatten. Den här typen av snabba vanligtvis varar minst en dag och så länge som en vecka, även om vissa individer kan snabbt längre. Det finns många hälsofördelar som är förknippade med juice fasta, med två av de vanligaste är viktminskning och avgiftning. Men liksom alla typer av fasta, det finns risker och biverkningar som förknippas med juice fasta, liksom.

Dricka juice medan fasta är ofta populärt eftersom det inte verkar så rigorös eller krävande som att fasta när de tar bara vatten. Juice är en bra källa för kolhydrater och vitaminer, och eftersom det är ett flytande livsmedel, är det mycket lätt att smälta. Enkel matsmältning är viktigt medan fasta, eftersom det innebär att kroppen spilla mindre energi på rötningsprocessen.

Inte bara någon saft kommer att göra för en juice snabbt. De flesta individer som väljer att fasta på detta sätt undvika att köpa flaskor eller kartonger saft på snabbköpet, eftersom dessa juicer är inte riktigt fräsch och har ofta konstgjorda tillsatser eller hög sockerhalt. Istället kommer den person fasta troligen göra färsk grönsak eller frukt juice hemma med hjälp av en juicepress och färskvaror, som tomater, gurka, morötter, rödbetor, kål och böngroddar. Vissa juice dricker kommer att späda sin saft med vatten för att se till att de stanna hydrerade under fastan, medan andra föredrar smaken av outspädd saft och istället alternativa dricka glas juice och vatten.

Medan en juice snabbt kan göras för någon av flera skäl, bland annat religiösa eller andliga övertygelser, oftast människor väljer denna typ av snabba hälsoskäl. Den juice snabbt används ofta som en detox diet av personer som vill ta bort gifter och föroreningar från deras kroppar. Det är också en effektiv metod för viktminskning. Juice fastan har också sagts att bota valfritt antal sjukdomar, från depressioner till cancer, men många av dessa påståenden är overifierade.

Liksom andra typer av snabb, är en juice snabbt inte för alla. Små barn, gravida eller ammande kvinnor, diabetiker och människor på vissa typer av läkemedel bör inte försöka någon form av fasta. Biverkningar som förknippas med begränsad födointag, såsom huvudvärk och trötthet, kan uppkomma under en juice snabbt. Också, juice fasta resulterar i en mycket låg fiber diet, vilket kan leda till förstoppning. I allmänhet en person planering försöker någon form av snabb bör rådfråga en läkare först.

  • En mängd hemlagad fruktjuicer vanligtvis konsumeras på en juice snabbt.
  • Vetegräs och andra gröna juicer ofta konsumeras under en juice snabbt.
  • Böngroddar ofta mals och pressas till juice för en juice snabbt.