Vilka är de olika amerikanska Navy Kvalifikationer?

November 8

För att bli värvning i den amerikanska flottan, måste en manlig eller kvinnlig kandidat uppfyller vissa krav på ålder, medborgarskap, utbildning, kriminella och droghistoria, och antalet anhöriga. Han eller hon ska också vara villig att gå med på att en minsta tid engagemang och kunna passera vissa undersökningar, både fysiska och intellektuella. Sjöofficer kandidater måste uppfylla strängare krav på utbildning och engagemang, förutom att passera de grundläggande US Navy kvalifikationer.

US Navy kvalifikationer för åldern tillåter kandidater mellan 18 och 34 år gammal för att ansöka om inskrivning, med föräldrarnas samtycke krävs om en kandidat är 17 år gammal. Kandidaterna måste ha tjänat en gymnasieexamen eller har godkänts en likvärdighet examen. Sökande har i allmänhet att kunna bevisa medborgarskap enligt US Navy kvalifikationer, även om vissa marinen jobb kan tillåta behörighet med ett permanent visum eller grönt kort. I allmänhet måste en kandidat för inskrivning inte ha mer än två minderåriga barn som är under 18 år gammal, och ensamstående föräldrar är vanligtvis inte anses berättiga till marinen. Kandidaterna ska vara villiga att göra en första åtagande på minst två år, kanske längre beroende på placeringen.

En aspekt av US Navy kvalifikationer innebär dess strikta riktlinjer för användning av narkotika och kriminella historia. En kandidat för inskrivning måste ha någon historia av droger och kommer att behöva passera två drogurintest för antagning till marinen, eftersom denna gren av militären har en "nolltolerans" för droger och alkohol. En säkerhetsprövning krävs för att pröva sökandens juridiska, moraliska och medicinska historia. Sökande måste begära ett undantag för vissa brott, inklusive eventuella grova brott, vissa brott betecknas som allvarliga eller multipla trafikförseelser. Alla tillgängliga kriminalregister kommer att undersökas, inklusive dem som har förseglats eller strukits.

För en sökande som uppfyller US Navy kvalifikationer, kommer denna gren av militären försöker hedra en begäran om placering i ett visst område i tullen. Exempel på specifika Navy fält inkluderar datavetenskap, elektronik, flyg, eller kärnteknik. En kandidat poäng på Armed Services Vocational Aptitude Battery examen hjälper indikerar en lämplig fältplacering.

Att bli sjöofficer kräver mer avancerade kvalifikationer än initial värvning. Kandidater måste vara minst 19 men under 35 år, hålla en fyraårig kandidatexamen med akademisk framgång, och vara vältränad. Minsta serviceåtagande för officerare varierar från fyra till 10 år beroende på området tull.

  • Att tjäna i den amerikanska flottan och på ett amerikanskt krigsfartyg, måste kvalificeringsprov föras.