Hur väljer jag det bästa Foot Lotion?

November 19

Använda fot lotion kan vara ett bra sätt att göra huden på fötterna verkar mjukare och smidigare, samt att koppla av i slutet av en lång dag på fötterna. Det finns några olika sorter av fot lotion tillgängliga, så det är bäst att överväga dina behov när du väljer en typ av lotion. I allmänhet är mul lotion relativt billigt, så du kan välja att köpa några olika sorter.

Grund fot lotion är helt enkelt utformad för att mjuka upp huden på fötterna. Lotion för fötterna är vanligtvis mycket tjock och rik, på grund av den tjocka huden på fotsulorna, och eftersom det inte finns någon oro att täppa till porerna. I allmänhet är det en bra idé att bara använda foten lotion på fötter och underben; Det kommer förmodligen att vara för fet för att använda på resten av kroppen, och absolut inte en bra idé att använda i ansiktet. Denna typ av grundläggande lotion kommer förmodligen inte att ha en doft, och kan vara ett bra val för män.

Doftande fot lotion är populära också, och kan vara att föredra framför kvinnor. Om du väljer en doftande fot lotion, se doften kompletterar andra lotion eller parfymer som du kan bära hela dagen. En fot lotion kan också innehålla mint eller menthol som ingrediens; denna integration kan bidra till att kyla fötterna och ger avkoppling i slutet av en lång dag. Vissa fot lotion innehåller aloe också, som har liknande avslappnande egenskaper.

Ett av de bästa sätten att använda foten lotion är att ge dig själv en mini pedikyr. Börja med att blöt fötterna för cirka 10 till 20 minuter i en balja med varmt vatten och sedan torka dem och försiktigt skrubba med en pimpsten för att avlägsna döda hudceller. Använd inte en metall fotfil eller förhårdnader remover, vilket kan orsaka skärsår i fötterna. När de döda huden har tagits bort, tillämpa lotion och sedan lägga strumpor på natten; lotion kommer att suga in fötterna, vilket gör dem mjuka och smidiga för en bråkdel av priset för en pedikyr.

Det är relativt enkelt att välja den bästa fot lotion enkelt baserat på personliga preferenser. Regelbunden användning av lotion på fötterna kan hjälpa till att förhindra uppbyggnad av förhårdnader och död hud, och kan hjälpa fötterna att se mjuk och smidig. Det är inte nödvändigt att spendera en massa pengar på lotion för fötterna; allmänt är ett apotek version lika effektiv som en dyr version.

  • Foot lotion mjuka upp huden på fötterna.
  • En pimpsten, som kan användas för att mjuka fötter innan de ansöker fot lotion.
  • Blötläggning fötterna i ett varmt badkar för 10 till 20 minuter är ett bra första steg i en mini pedikyr.
  • Foot lotion används för att mjuka upp huden på fötterna.
  • Aloe gel har en lugnande effekt på huden.