Vad är några Pool Games?

April 12

En av de bästa platserna för sommaren kul på en varm dag är i poolen. Simning är en fysisk aktivitet med många hälsofördelar, men med hjälp av några enkla pool leksaker och tillbehör kan du spela ett antal simning pool spel som gör poolen tid så roligt att barnen inte ens kommer att märka de får motion. Följande pool spel är bara några förslag och du kan ändra dem eller anpassa dem att arbeta i valfri storlek pool.

Marco Polo är ett klassiskt pool spel. Allt som krävs är ett par mörklagda simglasögon och en grupp villiga vänner eller familj. En person, helst en som simmar bra, iklär de mörklagda glasögon medan alla andra sprider ut i poolen. Den "förblindad" spelare ropar "Marco!", Och alla andra spelare måste svara "Polo" Marco följer ljudet av de andra spelarnas röster tills han taggar en av dem. Den taggade spelare blir då Marco och spelet fortsätter. I mindre pooler, är tagg lätt. I stora pooler, särskilt om du spelar med början simmare, kan du använda en skvätt pistol för fotografering och "tagga" på längre avstånd.

Dykning spel är också populära spel för poolen. Du kan köpa uppsättningar av plast, viktade ringar eller pinnar med punktvärden på dem. Kasta dem i poolen och när de väl har sjunkit, har varje spelare dyk för en pinne eller ring i taget. Den spelare som samlar de högsta punkten värdet vinner. Det finns andra dykning spel som involverar simma genom en hinderbana av fälgar för poäng eller frigöra föremål knutna till ringarna, men dessa är bäst spelas i större pooler.

Det finns flera sportrelaterade simning pool spel också. Du kan köpa flytande basketkorgar och volleyboll nät, till exempel. Volleyboll kan också spelas i stora bassänger med hjälp av repet som skiljer de djupa och grunda slutar som "net." Detta är ett bra spel för barn och vuxna att spela som starka simmare kan spela i den djupa änden medan de mindre säker av sig själva kan spela från den grunda delen.

Tävlingar och reläer kan också vändas till pool spel genom att ha spelare drar varandra ner längden på poolen eller runt perimetern med hjälp simma nudlar, flottar, eller ringar. Efter ett varv, spelarna byter platser och ras tillbaka till start. Andra anpassningar av raser eller reläer kan ses när du går.

Nästan alla spel som barnen tycker om att spela utomhus kan anpassas för att spela i poolen. Pool butiker erbjuder ett bra utbud av pool-spel, men uppmuntrar barnen att använda sin fantasi också. Kom alltid ihåg att genomdriva pool säkerhetsregler när du spelar spel och aldrig tillåta barn att simma utan uppsikt.

  • Marco Polo är ett klassiskt pool spel.
  • Simning är ett säkert sätt för människor i alla åldrar att utöva.
  • Turning simning i en tävling är alltid populärt.