Vad är Grapefrukt Parfymer?

October 26

Grapefrukt parfymer klassificeras som parfymer som är härledda från grapefruktextrakt, oljor och vätskor. Dessa typer av parfymer är populära bland folk som tycker lukten och smaken av citrusfrukter. Det finns även tron ​​att bära parfym kan hjälpa människor att gå ner i vikt genom att hålla tillbaka aptiten, men det finns inte tillräckligt vetenskapligt underlag för att främja grapefrukt doft som en effektiv viktminskning metod.

Det finns olika typer av grapefrukt parfymer med olika nivåer av dofter. De starkaste dofter tenderar att vara associerade med eteriska oljor som härrör från grapefrukt. Sådana oljor används ofta för att behandla yttre sår, men kan också appliceras på huden för doften. Grapefrukt oljor kan också blandas med andra typer av oljor att skapa en annan parfym.

Extrakt Grapefrukt utsäde är tinkturer av grapefrukt. Extraktet är vanligtvis gjord ur massan av frukten. Extrakt Grapefrukt utsäde är utan tvekan syntetiska, eftersom olika kemikalier i allmänhet kombineras med massan för att få ut dofterna. Grapefrukt parfymer gjorda av extrakten utsädes tenderar att vara mindre doftande än oljor, men på grund av det faktum att andra ingredienser tillsätts.

Andra typer av grapefrukt parfymer på marknaden har spår av grapefrukt vätskor. Sådana produkter har ofta ordet "grapefrukt" i titeln, men frukten kan vara en av de sista ingredienser som anges på flaskan. Dessa grapefrukt parfymer är bäst lämpade för brukare som vill ha en ljus till subtil grapefrukt doft. Avid grapefrukt doft älskare kan överväga en olja eller en parfym gjord av grapefrukt utsäde utdraget istället.

Grapefrukt är generellt den starkaste smak frukt i citrusfamiljen. Till skillnad från apelsiner, kan en grapefrukt har en underliggande bitter smak till den. Faktum är att vissa människor strö socker eller artificiella sötningsmedel på frukten att söta smaken. Viktminskning hoppfulla införliva ibland grapefrukt i sin kost eftersom den starka smaken tenderar att stävja aptiten. I själva verket finns det även en grapefrukt kost som fokuserar på frukten som den primära mat under programmets gång.

Aptit-undertrycka effekter av grapefrukt har fått en del att tro att enbart doften av frukten kan minska mängden mat som äts i en viss dag. Detta kan fungera till en viss grad, men effektiv viktminskning bygger i allmänhet på skärpartier, en hälsosam kost och regelbunden motion. Det är klokt för en viktminskning hoppfull att införliva olika livsstilsförändringar i samband med att bära grapefrukt parfymer.

  • Grapefrukt parfymer är härledda från grapefrukt extrakt.
  • Grapefrukt parfymer är populära bland dem som tycker lukten av den citrusfrukter.