Vad är Tree kvistning?

April 21

Träd beskärning är processen att trimma olika delar av ett träd. Beskärning kan innebära att rensa bort grenar eller lemmar, eller ens förkorta stammar. Det finns två olika skolbildningar i fråga om bruket av beskärning, med vissa människor känner processen är bra och andra som tror att praxis bör undvikas om möjligt.

En form av träd beskärning sker som en del av landskapsprocessen. I denna inställning, har trädet grensax målet att omforma befintliga träd så att de smälter in med den allmänna landskap design. Det kan handla om att trimma grenar och lemmar för att ändra formen på trädet. Om tanken är att begränsa höjden av trädet, kan beskärning innebär att ta bort alla grenar och lemmar, samt en del av stammen. När nya kontor börjar bildas, är de utbildade att växa i de riktningar önskade, ofta med hjälp av styrtrådar.

Denna radikala synsätt används ibland när blixten eller någon annan katastrof har skadat ett träd. Här är tanken att avlägsna den skadade delen som inte längre är levande, och tillåta resten av trädet att frodas. I vissa fall kommer trädet börjar växa nya kontor och lövverk, så småningom återfå sin forna resning och styrka.

Ibland är träd beskärning utnyttjas som ett sätt att förbättra fastigheten på något sätt som inte är direkt kopplad med landskapsarkitektur. Till exempel kan ett träd tas bort eftersom det skymmer en trevlig utsikt från det inre av hemmet. Trädet kan vara för nära hemmet, vilket gör löv samlas på taket. Det kan anses nödvändigt att ta bort ett träd efter att ha installerat en swimmingpool. Vissa husägare kommer att välja träd beskärning som ett sätt att minimera risken för ett träd som faller på hemsidan under hårt väder.

Medan många människor ser värdet i trädet beskärning, andra är inte så säker. När träden hamlade vid vissa tider på året, det finns en ökad risk för att hela trädet kommer att dö av traumat. Dessutom finns det en chans att de avsnitt där nedskärningarna är ihållande kommer att misslyckas att kallus över, lämnar trädet mer mottagliga för röta, samt till olika bakterier och svampar som så småningom kan leda till de återstående delarna av trädet att ruttna.

Med vissa typer av träd, den nya tillväxten som sprutar från området av snittet kanske eller kanske inte är så robust som resten av trädet. Detta skapar en situation där trädet kommer aldrig att återfå sin forna skönhet. Dessutom kan den nya tillväxten ibland ske mycket snabbt, vilket gör det nödvändigt att upprepa trädet kvistning varje ny säsong. Detta gäller särskilt när skulptera träd som en del av ett allmänt landskapsschema.