Vilka är de bästa tipsen för att göra korv?

March 29

Göra korv hemma kan vara ett bra sätt att göra detta köttprodukt friskare, unikt smaksatt, eller båda. Några av de bästa tips för att göra så också vara att alla ingredienser och kvarnen är så kall som möjligt innan du köper korv, och för att hålla förhållandet mellan kött och fett vid 00:57. Blandning av kryddor och kryddor tillsammans innan du lägger dem till köttblandningen kan bidra till att de är jämnt fördelade i korv.

Kött av något slag, när de lämnas i rumstemperatur, kan utveckla en oönskad textur när marken. Snarare än en blandning av kött, fett och kryddor, kommer rumstemperaturen ingredienser som vanligen utveckla en degig konsistens, som kan förstöra den färdiga produkten. En av de bästa tips för att göra korv hemma är att se till att alla ingredienser, däribland kryddor, är kalla innan blandning eller slipning dem tillsammans. För att göra detta, lämna kött och de blandade kryddorna i kylen i två till tre timmar innan du gör korv.

Bladen av kvarnen och korven kvarstad bör också vara kallt. Detta kan åstadkommas genom att placera bitarna i frysen under trettio minuter till en timme innan de används. Vid arbete, hålla alla ingredienser i kylen tills du behöver dem; ta ut allt och sedan långsamt gör korvarna kan lämna de sista ingredienserna för varmt.

Om du € re göra korv hemma för att skapa en sundare produkt än du kan köpa i butiken, kan du frestas att begränsa mängden fett i skålen. Om du gör det, kan dock vara ett recept för katastrof. Fetthalten i korven är inte bara vad tillför smak till skålen, men också det som håller köttet fuktig och hjälper det att hålla sin form när kokta. I de flesta fall bör du ha tre delar kött till en del fett. För friskare korv, kan du använda hjärtvänliga fetter i skålen, såsom rapsolja eller olivolja, i kombination med magrare kött. Annars använder en 70% -lean kött när du gör korv.

Ett annat bra tips för att göra korv är tagen från en välkänd bakning tips: alltid blanda dina torra ingredienser separat från den våta. De torra ingredienserna skulle vara kryddor och smak, och den våta skulle vara kött och andra flytande kryddor. Blandning dina kryddor separat kommer att bidra till att säkerställa att den resulterande produkten inte kommer att ojämnt kryddat. I vissa fall, beroende på recept, kan du behöva avvika från detta tips genom att blanda kryddor och sedan lägga kallt vatten till blandningen före blanda det med köttet.

  • Korv köttblandningar kan vara fyllda till naturliga eller konstgjorda höljen för att skapa den klassiska cylindriska korvform.
  • Raw korvar.
  • Kielbasa, en vanlig typ av korv.