Vad är några idéer för en Office Garderob för kvinnor?

January 22

Ett kontor garderob för kvinnor kan bidra till att undanröja problemet med vad man ska ha för att arbeta på morgonen. Snarare än att vara begränsande, kan en drog-tillsammans fungerande garderob möjliggöra många ser som skapas från ett fåtal kärnstycken. En kjol kostym eller en byxa kostym, blusar, långa och korta ärm toppar, en tröja, en jacka och ett annat kjol eller byxa kan ligga till grund för en stor kontors garderob för kvinnor.

Om ditt kontor har tillfälliga fredagar, kan du lägga till ett par mörka jeans till ditt arbete garderob, men de bör inte bleka, slitna utseende eller trasiga på något sätt. En långärmad topp som presenterar som nya är ett utmärkt val för att bära med fredags jeans. På sommaren en kortärmad topp kan bäras. Vissa kontor tillåter inte linnen och de som gör, bör remmar vara stabil och tjockare snarare än tunna axelband. Naturligtvis bör lowsnittet toppar alltid undvikas på kontoret och skjortor med logotyper på dem bör inte brukar bäras även på tillfälliga fredagar.

Ett kontor garderob för kvinnor kan innehålla byxor snarare än kjolar eller vice versa eller båda beroende på vad användaren föredrar. Kjolar bör vanligtvis inte vara kortare än knälång för kontor slitage. För kvinnor som gillar kjolar är en stor garderob stretching idé att hitta ett kontor-lämplig kjol och blus i matchande mönster. På så sätt kan de två delarna bäras tillsammans för att se ut som en klänning eller slitna separat med andra plagg.

En god kvalitet tröja kan bäras med tillfälliga fredagen redskap samt gå över en blus och byxor eller bäras under en kavaj på en särskilt kall dag. Om huvud kostym är gjord i en säsong överbryggande ulltyg den kan bäras som helst på året. Bälten och andra tillbehör kan lägga intresse för garderob bitar. En snygg kappa som en trenchcoat eller en typ kamelhår kan avsluta en smakfull kontor garderob för kvinnor.

  • Kontors kjolar bör inte vara kortare än knälång.
  • En trevlig T-shirt kan bäras på tillfällig fredag ​​i vissa kontor, men är alltför informellt för andra.
  • Ett par mörka jeans kan bäras till kontoret på tillfälliga fredagar.
  • En tröja kan klä upp eller ner, vilket gör det till ett mångsidigt val för en kontors garderob.
  • Kontor har ofta en halv avslappnad klädkod som gör kläder som knapp-down skjortor och tröjor.