Vad är Low-Fat Scones?

May 4

Magra scones är scones gjorda av ett recept som kräver mindre fett än normalt ingår i standard scones och kan göras från ett recept som bygger på kommersiella fett ersättningsprodukter eller ingredienser som är naturligt låg fetthalt. Den exakta mängden fett i dessa recept kan variera avsevärt, eftersom både recept författare och bagare har olika åsikter om vad som är en mager mat. Individer som väljer att äta dessa produkter bör vara medvetna om att, medan en scone kan vara låg fetthalt, användning av socker och ingredienser såsom torkad frukt, choklad, chips, eller nötter kan göra fettsnåla scones höga i kalorier och eventuellt oförenliga med en viktminskning diet, även om de kan fungera bra för dem som helt enkelt försöker skära deras fettintag.

Scones är bakverk som normalt antingen bakade i ugn eller kokas i en spis-top grillpanna. De liknar amerikansk stil kex, även om de ofta är lite tätare i texturen. Scones serveras ofta som en del av en traditionell brittisk eftermiddagste service, men är också populära kaffe hus behandlar i många områden. Många Scone recept kräver tillsats av stora mängder smör eller förkortning, vilket ofta resulterar i en produkt som är mycket fett. Utmaningen att utveckla recept för magra scones är att hitta ett sätt att minska deras fetthalt samtidigt producerar en scone som är ljus och fuktig i konsistensen.

Kommersiella bagerier kan producera scones som inkluderar fettersättning, varav en del är gjorda av bearbetat animaliskt protein, kolhydrater och förändrade fetter som normalt inte absorberas av matsmältningssystemet. Hem bagare kan förlita sig på fettsnål yoghurt eller filmjölk för att skära fettet i traditionella recept. I båda fallen, andra ingredienser, såsom frukt- eller olika kryddor, kan tillsättas till receptet för att ge smak eller textur.

Faktorer att tänka på när man köper och äter fettsnåla scones inkluderar storleken på scone, dess tillsatta ingredienser, och om scone är välsmakande nog att konsumeras på egen hand, utan tillsats av andra feta eller hög socker spreadar och pålägg, såsom clotted cream, smör eller sylt. Vissa ingredienser, såsom nötter eller isbildning, kan också tillägga fett till degen. Dieters i synnerhet bör ägna stor uppmärksamhet åt portionsstorleken vid intag fettsnåla scones eller någon annan diet produkt, eftersom de kan finna att en jätte sänkt fetthalt bakverk faktiskt har fler kalorier än en mindre, godare helfet version.

  • Magra scones kan vara hög i kalorier på grund av tillsatt socker, frukt, eller choklad i receptet.