Lägga till en MySpace profil Song

January 14

Du kan lägga till en låt till din MySpace-profil, oavsett om det MySpace-profil sång speglar vem du är, inspirerar dig, eller helt enkelt speglar ditt humör den dagen. När du hittar den perfekta musikaliska ackompanjemang till din profilsida, gå vidare och lägga den låten till din profil:

  1. Klicka på länken Lägg bredvid den låten på webbplatsens jukebox.

    Lägga till en MySpace profil Song

    Du behöver vara inloggad på ditt MySpace-konto på denna punkt för att lägga till eller ändra din låt.

  2. Bekräfta inmatningen genom att välja Min profil spellista i topplistrutan och klicka på OK.

    Låten läggs till din profilsida bara sådär - och det spelar varje gång någon ser på din sida.

Låten visas som en liten aktör (som visas i denna figur), precis under din profilbild och Kontakt rutan. Den ena knappen på spelaren kan du pausa eller fortsätta uppspelningen av låten. Ha kul!

Lägga till en MySpace profil Song

Och du är inte fastnat med låten evigt heller. Om du stöter på en annan låt som du vill sätta på din profil, klicka på länken Lägg bredvid. Du kan bara ha en låt kopplad till din profil, men du kan ändra den så många gånger du vill.

Internet förändrar hela tiden (men du visste det). MySpace är inget undantag. Så, kolla sången ibland för att se till att länken är fortfarande aktiv. När ett band tar bort en låt från deras sida, din länk dör - och du är kvar med en tom spelare. När det händer, är det dags att leta efter några nya låtar.