Hur använder jag Tea Tree Oil för huvudlöss?

April 5

Använda tea tree olja för att behandla huvudlöss är en relativt enkel process. Schampo och balsam kan infunderas med tea tree-olja, vilken kan användas som både preventiv och en behandling för mild infestationer. Oljan är också säkert att använda på de flesta linne och kan läggas till tvättstugan för att döda löss som lever i sängkläder eller kläder.

Tea tree olja kan köpas som en ren extrakt, som en utspädda extraktet eller som en förblandad hår behandling eller tvätt tvål. Fördelen med att köpa tea tree olja som en ren extrakt är att den kan läggas till schampo, balsam eller tvätt tvål. Det är inte svårt att infundera produkter med tea tree-olja.

Det första steget i att använda tea tree olja för huvudlöss behandling är att tvätta håret med schampo infunderas med oljan. Blandning två droppar olja i 4 oz. (118 ml) är tillräckligt för att behandla lindriga angrepp. Oljan kan också tillsättas till balsam, med användning av samma proportioner.

Efter att tvätta håret, är det en bra idé att kamma den med en nit kam. Detta kommer att hjälpa pull löss och deras nits utanför hårsäckarna. Även en behandling som använder tea tree olja kommer att döda många av löss, är det möjligt att inte alla av dem kommer att dö första gången.

Löss kan leva i kläder och sängkläder. Det är viktigt att tvätta alla sängkläder dagligen tills angrepp är borta. Det är möjligt att använda tea tree olja för huvudlöss som lever i tyger genom att tillsätta några droppar i tvättmedel.

Om ett angrepp är särskilt dåligt är det också möjligt att infundera en annan typ av olja, såsom olivolja, med tea tree-olja för att behandla huvudlöss. För att använda denna lösning, blanda åtta eller så droppar tea tree olja med 4 oz. (118 ml) av olivolja. Applicera oljan i håret och se till att massera den hela vägen fram till rötterna. Denna behandling kommer att behöva sitta på håret under ungefär en halv timme. Efter behandling kan oljan tvättas ut med schampo.

Huvudlöss behandling med tea tree-olja kan ta ungefär en vecka. Om lössen inte dör eller om ett angrepp avkastning, kan det vara dags att flytta till en starkare behandling. Det finns ett antal bekämpningsmedel som dödar löss mer effektivt än tea tree olja, men de är också mycket hårdare på en persona € s kropp.

  • Tea tree olja.
  • Tea tree olja kan blandas med schampo för att döda löss.
  • Ett huvud lus.
  • Lägga några droppar tea tree olja i tvättmedel kan vara ett sätt att döda löss i sängkläder och kläder.