När ska tjejer börja bära Training Bras?

May 7

Utbildnings bras är designade för tjejer som börjar puberteten och har utvecklings bröst som varierar i kupstorlek från AAA till A. Normalt när en tjej kan fylla en B-kupa, är hon redo att uppgradera till standard behåar.

Beslutet om när man ska börja bära tränings bras är upp till varje enskild flicka och hennes föräldrar. Vissa tjejer gillar att bära dem innan de verkligen behöver dem. Detta kan bero på att hon vill känna sig inkluderade med sina kamrater som redan bär bras. Vissa föräldrar ser ingen skada i att låta sina döttrar att bära tränings bras innan de är nödvändiga, särskilt om detta kommer att få dem att känna mer bekväm och ingår. Andra är obekväma med detta val och besluta att inte låta sina döttrar bär bras tills de utvecklas till en punkt där de är nödvändiga.

Eftersom alla börjar puberteten vid lite olika tidpunkter och everyoneâ € s kroppar är unika, det finns ingen särskild tid när det är rätt för flickor att börja bära tränings bras. I allmänhet, när det blir uppenbart att en girlâ € s bröst börjar se annorlunda från en Boya € s, sedan hennes bröst börjar utveckla och hon kanske behöver en tränings behå eller en undertröja. Hon kanske inte behöver använda dem under tröjor och tröjor, men hon kan behöva bära dem med tunna skjortor och blusar.

Barnläkare kan hjälpa föräldrarna bestämma när deras döttrar ska börja bära tränings behåar. En barnläkare kommer att kunna berätta en förälder när en flicka har drabbat scenen i puberteten där en bh blir nödvändigt. Medan samråd med sin daughterâ € s barnläkare, kan föräldrarna också diskutera för- och nackdelar med att bära en tränings behå innan det är nödvändigt.

Det finns många butiker som säljer tränings behåar. Det är viktigt att välja en som passar bra. Annars kanske remmarna gräva i girlâ € s hud eller vara så löst att de faller bort av hennes axlar. En välsittande behå kommer inte att vara för löst eller tight.

  • Vid tiden en flicka kan fylla en B-kupa BH, är hon förmodligen redo att börja bära en behå.