Vad bör jag tänka när man köper glasögon Online?

November 17

Köpa glasögon på nätet kan låta som ett bra sätt att spara pengar och resor till ögonläkare. Samtidigt köper glasögon via internet kan faktiskt spara värdefull pengar, det finns flera faktorer att tänka på. En smart köpare måste ha avgörande mätning och recept information för att köpa online, och måste vara säker på att återförsäljaren de använder är en ansedd leverantör.

Glasögon är ofta dyra, med kostnader som kör över $ 500 $ (USD) för vissa ramar eller speciella beläggningar. Till priser som höga, även kunder med visionen försäkring kan finna denna nödvändiga post helt ur sin budget. Online glasögon, däremot, kan vara flera hundra dollar mindre, men se upp för dyr tillägg såsom skrap beläggningar eller bländning minska glasögon; Dessa tillbehör kan skicka även online priser skyhöga.

För att beställa glasögon på nätet, kommer en kund behöver en noggrann recept från en ögonläkare. Detta kan kräva en synundersökning om synen har förändrats eller om det har varit flera år sedan den senaste undersökningen. Viktig information som är nödvändig för att beställa glasögon på nätet innehåller ett mått på avståndet mellan elever samt grundläggande recept styrka siffror. Vissa webbplatser erbjuder gör-det-själv instruktioner om att ta knepiga mätningar, men det är ofta lättare att besöka en ögonläkare och få professionella resultat.

Online kataloger kommer ofta visar ett exempel på en ram stil och tillgängliga funktioner, men kan inte visa alla färger eller mönster som finns. Fastställande av huruvida en ram kommer att se bra kan vara frustrerande utan att kunna undersöka eller prova på glasögonen. Smarta online-kunder kan besöka en ögonläkare för att hitta en ram som de vill, sedan söka efter just den ram på nätet. Många webbplatser erbjuder också lätt återvändandepolitik, så glasögon kan returneras och bytas ut om de inte passar ordentligt eller ser rätt.

Kontrollera webb recensioner noga innan du köper. Snarare än att bara kontrollera kommentarer delen av webbplatsen, vilket kan fiffla med positiva kommentarer från ägarna själva, check forum och sajter bedrägeri varning för eventuella problem med online-leverantören av. Medan många webbplatser som säljer glasögon på nätet försöker få kunderna en ärlig affär, är det klokt att skydda kreditkort och personlig information genom att vara försiktiga.

Pris och kund bekvämlighet är viktiga faktorer som talar för att köpa glasögon på nätet, men det är fortfarande en svår process. För kunder som har en bekväm förståelse för deras recept och de nödvändiga mätningarna, kan köpa glasögon på nätet vara lätt samt pengar att spara. Om kunden är mycket oroad med att få rätt passform eller recept och är obekväma inköps produkter online, kan traditionella köper fortfarande vara ett bättre alternativ.

  • Kunder som köper glasögon på nätet kanske inte kan prova dem.
  • Glasögon köpas online kanske inte har samma funktioner som de köpt från en optomologist.