Vad är en penna Scanner?

October 7

Även känd som en trollstav skanner, är en kompakt skannerenhet som gör det möjligt att snabbt skanna ett dokument för nedladdning på en senare tidpunkt pennan scannern. En handhållen pennskanner kan lätt användas för att fånga text som individen vill bevara för senare användning. Även skannrar av denna typ var en gång mycket dyra, det finns ett antal modeller på marknaden idag som är mycket prisvärd.

En grupp av konsumenter som använder penna skannrar regelbundet är högskolestudenter. En penna scanner gör det enkelt att skanna text som finns i tryckt studiematerial, mycket på samma sätt som en lyfta pennan användes en gång. Skillnaden är att studenten kan skanna relevant material som sannolikt kommer att visa upp på en tenta, spara texten i en fil, och sedan använda just det relevant material när de förbereder att ta examen.

Företagare gör ofta använda pennan skanner som ett enkelt sätt att snabbt göra kopior av viktiga dokument. Till exempel kan en säljare skanna ett avtal strax efter en ny kund har undertecknat dokumentet, spara det som en viss filtyp, ladda ner filen till en bärbar dator, och maila dokumentet till hemmakontoret. Eftersom de högre prisklasserna skannrar kan fånga skrivstil samt skriva ut text, innebär detta en kopia av det undertecknade avtalet levereras omgående, och bestämmelserna införas på en gång.

En av de främsta fördelarna med en penna scanner är dess portabilitet. Anordningen kan enkelt bäras i en jackficka eller en sidoficka på en datorväska. Den lätta och liten kropp av skannern gör det enkelt för vem som helst att placera skannern och ta en bild av önskad text. Eftersom de flesta av dessa små skannrar idag kan fånga texten i ett antal olika storlekar och typsnitt, är reproduktionen av det skannade dokumentet perfekt. Bäst av allt, de flesta modeller har minst en port som gör i går att ansluta enheten till en bärbar dator och ladda den sparade bilden inom några sekunder.

Pennan scanner i dag är mer sofistikerad än de modeller som fanns så sent som fem år sedan. Samtida modeller erbjuder sådana funktioner som förmågan att läsa streckkoder och siffror samt text. De kan också läsa dokument mycket snabbare än äldre modeller, med viss möjlighet att läsa så många som tusen tecken per sekund. En high end penna scanner kan känna igen femtio eller flera språk, vilket gör det till ett ovärderligt verktyg när det handlar om en internationell verksamhet materia, eller göra kopior av historiska dokument skrivna på olika språk. Medan enheterna med flest funktioner tenderar att vara något dyrare, är varumärken som ger de mest använda funktionerna finns på många elektronik återförsäljare, och är tillgängliga för en blygsam pris.