Spara tid när Rengöring

February 26

Har du någonsin gjort dig igenom din städning rutin, rengöring av vardagsrummet, ett sovrum och ett badrum och komma till en andra sovrummet och upptäcker att du inte har de verktyg som behövs för att städa rummet? Då måste man söka igenom huset för att försöka hitta där du lämnade dem. Detta kan vara oerhört frustrerande, och är ett riktigt stort problem när man försöker rengöra flera rum. Fastställande detta kräver att planera i förväg, men om du gör det rätt, kommer det att spara några minuter eller mer medan rengöring ditt hus.

Det enklaste sättet att få alla rätt verktyg vid rätt tid medan rengöring är att bära alla de verktyg du behöver tillsammans. Detta kan inte vara alltför svårt om du bara använder några kemikalier, men om du verkligen vill rensa ditt hem väl, kommer du antagligen behöva en hel del artiklar i varje rum. Det bästa sättet att hålla saker organiserade är att få en praktisk "carry-all" plastbehållare. Dessa är som caddies för dina rengöringsmateriel. Dessa säljs på nästan alla livsmedelsbutiker, och de flesta även har flera alternativ att välja mellan. En enkel hink eller badkar kommer att göra om du inte vill gå ut och köpa något speciellt för rengöring. Bara ta med din caddie den från rum till rum, och du kommer inte att behöva backa vid rengöring, eftersom allt kommer att vara på ett ställe.

Om du rengör ett stort utbud av rum, eller om du använder en hel del verktyg vid rengöring, allt kanske inte passar in i den ena carry-all. En bra idé är att få flera av dessa, och använda var och en för ett specifikt ändamål. Kanske kan du ha en för vardagsrummet och sovrummen, och sedan en separat för badrum och kök. Allt du behöver göra är att ta rätt carry-all, och du och gör alla rum som använder samma kemikalier. Sedan, när du är klar alla dessa, byta carry-overaller, och gör alla rum som behöver de kemikalier i den behållaren. Detta kommer att bli naturligt efter ett tag, och du kommer att finna att du tar alla rätt saker med dig när du flyttar från rum till rum. Som en sidoanteckning, om du bestämmer dig för att göra detta, se till att märka carry-overaller, annars kan du slösa mer tid på att försöka lista ut vilket som ska ta, vilket även skulle kunna kompensera den tid du sparar från att allt tillsammans.