Hur väljer jag det bästa Grill Grate?

September 10

Välja den bästa grillgallret innebär att välja ett galler som är lämplig för den specifika hårdvaran, om någon, som den kommer att användas med. Vissa galler är utformade för att användas över öppen eld, eller flera typer av hårdvara. När du väljer den här typen av grill galler, bör hänsyn tas till de material som används i konstruktionen av rosten, dess konstruktion och hållbarhet, och dess storlek och vikt.

Många typer av grillgallret är utformade för att användas med särskild gas grillar, kol grill, eller eldstaden utrustning. Om en grill köps för att ersätta en som har förlorats eller skadats, är det oftast bäst att helt enkelt köpa en ersättare som är utformad för maskinvara som den ska användas på. I vissa fall kan en grill galler med mycket vanliga mätningar vara kompatibla med olika typer av hårdvara, men det är alltid en bra idé att kontrollera både storleken på grillen och det system som används för att klippa och hålla en grill galler på plats.

När shopping för en grill galler som är avsedd att användas antingen som en ersättning för ett befintligt galler eller på en brand eller grill som för närvarande inte har ett galler, olika överväganden spelar in. Galler är tillverkade av många olika material. Den enkla rostfritt galler stål är den vanligaste sorten. Dessa är billiga och hållbara, men vissa modeller har allmänt fördelade trådar som kan tillåta livsmedel att falla igenom. De har inte heller behålla värmen samt tyngre galler.

Ett strykjärn grill galler är ett utmärkt val för lägereld matlagning. Dessa galler är mycket tung, men deras bulk innebär att de kan hålla en hel del värme, vilket kan underlätta jämnare tillagning. Bortsett från vikten, är den främsta nackdelen med denna typ av galler sårbarhet för rost. Korrekt kryddningen och vård av gjutjärn förhindrar rost, men även behandlat järn kommer så småningom rosta om de lämnas utanför. Detta kommer inte att hindra grillgallret från att användas för att laga mat, men vissa människor kanske inte gillar tanken på att äta mat som kan innehålla en del rost.

En kompromiss alternativ existerar i form av keramiska-belagda galler. Dessa galler är typiskt tillverkade av järn, men är sedan täckt med ett mycket slitstarkt skikt av keramik. Denna keramiska är både hållbart och helt vattentät.

Vissa specialiserade grill galler mönster har unika bekvämlighet funktioner som kan överklaga till särskilda kunder. Vissa galler för användning med kol har en mittdel som kan tas bort, underlätta tillgången till kolen. Andra galler är utformade för att minimera flare ups och fånga det mesta av fettet från tillagning av kött innan det når tillagnings lågorna.

  • Det är bäst att köpa en grill galler gjord speciellt för en viss typ av grill, såsom kol eller gas.
  • Hamburgare matlagning på en grill.