Vad är skillnaden mellan Juicer och Smoothies?

March 7

Smoothies och juicer är rena näringsämnen i ett glas. De är båda laddade med näringsämnen, ger dig en energikick, och smaka fantastiska. Men de är inte samma sak. Skillnaden ligger i de maskiner som används för att göra varje drink:

  • Juice: För att göra färsk hemlagad frukt eller grönsaksjuice, behöver du en juicepress. Juice är vattnet och de flesta av de näringsämnen som skilts från den fibrösa massan i frukt och grönsaker.

    Du kan pressa eller tryck citrusfrukt utan hjälp av en juice maskin, men det enda sättet att juice hårdare frukter och grönsaker är att köra dem genom en juicepress som pressar eller nedskärningar och snurrar dem så att saften utvinns ur massan.
  • Smoothies: Smoothies kräver en mixer eller Vitamix maskin. När en vätska (såsom färsk juice, mjölk eller buljong) och färska frukter och / eller grönsaker bearbetas till en puré i en mixer, är den resulterande drycken tjock och smidig - med andra ord, en smoothie.

    Fyllda bitar av hela frukter och grönsaker med huden (om ekologisk) blandas med juice eller yoghurt eller andra ingredienser tills cellerna i frukterna / grönsaker och andra ingredienser är så små att de är förvandlas till en drickbar vätska. Smoothies är tjockare och mer fyllning än juice eftersom de har alla massa- och fibrösa cellulosa som är bort från juice.