Onlineklädaffärer

February 17

Kanske du behöver en ny klänning skjorta för arbete, och din dotter behöver ett par nya skor för en dans, så du avsätta tid på lördag innan ditt golfspel för att gå till köpcentret för att handla för objekten. I sista minuten, din fru säger åt dig att ta resten av barnen med dig så att de kan få nya fotbollsskor samt jeans och skjortor till skolan. Det finns inget sätt att du har tid att slutföra alla shopping, och gör din starttid. Ge inte upp! Du kan handla för alla dessa saker på nätet.

Här är några bra tips för shopping i online-klädbutiker:

  • Kännedom. Om du brukar handla på Sears eftersom du litar på sina varumärken, shoppa på Sears nätet. Tänk på de butiker som du skulle besöka om du faktiskt var på väg till affären, och sedan hitta sin plats på nätet genom att skriva namnet på butiken i en sökmotor. Se till att du hittar den genuina affärsplats, och sedan gå och handla.
  • Bekvämlighet. Om du helt enkelt inte kan vänta med att ha kläder levereras till dig, kommer de flesta större varuhus hemsidor låta dig veta om kläder du vill ha är tillgänglig för butiks upphämtning. Bekvämligheten med shopping från ditt hem, i kombination med möjligheten att plocka upp de punkter nästa dag, gör online klädbutiker mycket attraktiv för konsumenten.
  • Safe. Se till att du handlar inifrån en säker webbplats. Efter att ha valt en plats, gå till botten av sidan och leta efter en länk som har något att göra med kundernas integritet och säkerhet. Använd webbplatser som uppger att de använder SSL (Secure Socket Skiktning) teknologi som krypterar din kreditkortsinformation som överförs från datorn och deras servrar. Om du inte ser någon typ av säkerhet för din personliga information, så gör ingen affär på platsen.
  • Storlekstabeller. Se till att du vet vilken storlek på beställning. Alla bra online klädbutiker ger storlekstabeller på deras webbplats. Om du är osäker på storlek, ta mätningar med en trasa tejp och matcha dem mot storlekstabeller.
  • Öppna tjugofyra timmar. En av de bästa fördelarna med online-klädbutiker är att de aldrig nära. De är öppna tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan, för din shopping bekvämlighet.

Medan shopping i online klädbutiker är bekvämt, finns det några nackdelar. Det finns inga i-personen säljare för att hjälpa dig med rekommendationer eller passform. De flesta ansedda online klädbutiker har ett kundtjänstnummer som du kan ringa, dock. Se också till att du läser det finstilta på alla online klädaffär avseende avkastning. Om du handlar på nätet försäljning objekt, kommer vissa butiker tillåter inte retur eller utbyten. Innan du accepterar villkoren och avtalen, se till att du läsa allt innan du klickar på knappen acceptera.