Vad är Chestnut Honey?

November 19

Chestnut honung är en särskild typ av honung där pollinering sker genom blomningarna av kastanjen. Denna mängd honung är populärt i italienska rätter och andra kök i Medelhavsområdet. Användningen av kastanjehonung har utvidgats till andra delar av världen i gourmet kulinariska publik.

I allmänhet, honung experter erkänner några unika egenskaper av denna typ av mat. Chestnut baserade honung motstår kristallisation, och är rik på olika mineraler och tanniner. Den har en stark smak som vissa beskriver som rökiga. Itâ € s viktigt att notera att även om vissa gourmet kockar använder denna typ av honung specifikt för en starkare smak, kan andra hitta smaken motbjudande. De som är erfarna inom detta område i den kulinariska världen förstå att olika gommar har olika smak, och kastanjehonung måste användas i enlighet därmed.

En huvudsakliga användningen av kastanjebaserade honung i vissa kulturella köken är associerad med crepes. Crepes, allmänt känd som en fransk maträtt, är tunna, platta rullar av degen som är fyllda med olika ingredienser. Vissa kockar använder kastanjehonung som en del av ingredienserna för själva crepe degen, medan andra ringla den på toppen av crepe. En vanlig parkoppling för kastanj honung crepes är en ricottaost fyllning.

Kockar har varit kända för att kombinera denna typ av honung med olika starka ostar. Ädelost är ett vanligt exempel. Gorgonzola är en annan ost som ofta paras med denna typ av honung. Manchego ost, en spansk ost, är en mildare sort som ofta kombineras med honung, men används vanligen med lättare sorters honung.

Vissa kockar rekommendera specifika komplexa kombinationer för kastanj honung recept. Dessa kan omfatta valnötter eller mandlar, samt särskilda greener som ruccola. Vissa frukter, såsom päron eller torkade aprikoser, kan också läggas till dessa förberedelser.

Förutom kastanj honung, italienare och andra i hela regionen använder de faktiska kastanjer i många kulinariska presentationer. "Kött" av kastanje rostas till försäljning på semester, och kan läggas till många kötträtter som garnering. Cooks blöt också kastanj i söta sirap och servera den som en del av en dessert fack. Eftersom dessa rätter kräver betydande kastanjeodlingar, är skapandet av kastanjehonung lättare på dessa områden, vilket är varför så mycket av denna produkt är fortfarande exporteras till andra delar av världen.

  • Vissa kastanj honung recept görs med valnötter, päron, eller andra nötter och frukter.
  • Några framställningsmetoder för kastanjehonung uppmaning tillsats av andra frukter, såsom torkade aprikoser.
  • Chestnut honung.
  • Chestnut honung används ofta i italienska rätter och annan medelhavsmat.
  • Wedge av gorgonzola ost, som ofta matchas med kastanjehonung.