Lägga till Guitar Anknytningen till hammer-ons

May 9

Du kan använda hammer-ons för att lägga artikulation till din gitarrspel. Artikulation hänvisar till hur du spelar och ansluta noter. Artikulation ger din musik uttryck och gör att du kan göra din gitarr prata, sjunga, och till och med gråta. När du börjar att införliva artikulation i ditt spelande, börjar du att utöva mer kontroll över din gitarr. Du är inte bara spelar "rätt" - du spelar med individuell stil.

En hammare-on är en vänster teknik som gör att du kan spela två stigande toner i följd genom att plocka bara den första tonen. Hammaren-on har fått sitt namn från inverkan av din vänstra finger, som fungerar som en hammare slår greppbrädan, vilket gör att notera att gräma att sondera. Denna teknik gör kopplingen mellan tonerna återges utan avbrott - långt smidigare än om du helt enkelt plocka varje not separat.

En öppen-string hammer-on (eller bara hammare, för kort) är det enklaste slag för att spela och visas i följande figur.

Lägga till Guitar Anknytningen till hammer-ons

I fliken (och standard) notation, bokstaven H med en sluddra (en böjd linje) indikerar en hammare-on. (Den sluddra förbi första bandet nummer eller anteckning av hammar på med det sista, och H visas centrerad över förtal. Om två Hs visas över förtal, hammaren-on innebär tre toner.)

Plocka den öppna G-strängen (3: e strängen) som du normalt gör. Medan den öppna strängen fortfarande ringer, använd ett finger på vänster hand (säg, den första fingret) för att snabbt och bestämt slå (eller slam eller smiska, som du föredrar) den andra bandet av samma sträng.

Om du tar med fingret ner med tillräcklig kraft, du hör den nya tonen (andra bandet A) ringmärkning. Normalt gör din vänstra hand inte hitta en fret; den bara pressar ner på den. Men för att producera ett hörbart ljud utan att lyfta, du måste träffa strängen ganska hårt, som om fingret är lite hammare kommer ner på greppbrädan.

Följande bild visar en hammare-on från en bearbetat notering på 3: e strängen. Använd ditt första finger för att gräma den första tonen på fjärde bandet och slå strängen; då, medan denna anteckning fortfarande ringer, använd din andra finger att hamra ner på femte bandet.

Lägga till Guitar Anknytningen till hammer-ons