Vad är en Homestead Verbena?

August 13

Vibrerande Homestead Verbena är en favorit perenn blomma för många människor. De slingrande krukväxter är typiskt lila till färgen, även om vissa blå sorter finns också. Dessa växter kan ge blomningar av färg från slutet av våren tills den första frosten i höst.

Det finns flera andra namn som den Homestead Verbena är känd av. Många hänvisar till de perenna växter som Homestead Lila blommor. Andra namn för blommorna inkluderar Lila Verbena, Rose Verbena och vetenskapliga namnet på trädgårdsväxter är Glandularia canadensis.

Blommor av Purple Verbena är grupperade och trumpetformade. Varje kluster spikar ut från resten av anläggningen, vilket skapar en rund effekt. Varje blomma är upp till 3 inches (7,6 cm) lång.

De lysande lila blommor i Homestead Verbena gör det till ett populärt trädgårdsväxt. Blommorna kräver också lite att ingen vattning, beroende på vilken region de odlas i. Verbena låga underhåll och lättskött finns andra skäl till varför människor ofta väljer att odla krukväxter. Växterna är också kända för att locka många hjälp eller vackra trädgården insekter och fåglar, såsom kolibrier, bin och fjärilar.

I varma klimat, har Homestead Verbena varit känt att blomma redan i mars. Om odlas i väldränerad jord med en rik täckmaterial, kommer anläggningen frodas och sprids över den odlade arealen. Choice täckfärger kan innehålla färsk kompost eller humus. Blommorna föredrar också fullt solljus, vilket gör dem både torka och värmetålig.

Lila Verbena blommor växer bäst när den placeras minst en fot (0,3 m) från varandra. Detta är för att säkerställa att varje anläggning är anordnad tillräckligt utrymme för att växa och sprida sig. För de frisk blommor, rekommenderar odlare mellanrum Verbenas minst 15-18 inches (38-46 cm) från varandra under plantering. Blommorna växer bra när började som sticklingar från tidigare fastställda Verbenas.

En populär användning av Homestead Verbena är som en marktäckande växt. Eftersom det kan sprida sig snabbt, en del odlare föredrar att hålla det som en behållare anläggning. Rabatter, amplar och andra trädgårds accenter kan alla tjäna som optimala skärmar för Homestead Verbena också. Den tålig växt bör inte placeras nära känsliga mamelucker, men eftersom det kan övermanna svagare arter.

När den första frosten på året inträffar de flesta Homestead Verbena växter dör. Livet av växterna kan förlängas, dock genom att täcka dem med säckväv under en tidig frost. Växterna bör också täckas med säckväv eller liknande material under svalare väder, om möjligt.