Vad är några sätt att göra unika Halloween kostymer?

October 7

Om du € re känsla uttråkad med den vanliga sortiment av spöken, ghouls, pirater, häxor, vampyrer och, kanske du vill så att erbjuds som traditionell Halloween kostyme att överväga att komma upp med någon av ett slag eller unika Halloween kostymer i år . Det finns flera sätt att göra en Halloween-kostym original, samt att vara säker på att du vann? € t vara en av en sträng av franska pigor eller svarta katter på alla klä upp händelser som du deltar. Unik Halloween kostymer kan vara ett bra sätt att uttrycka din konstnärliga sida och kreativt gräva djupt, och theyâ € re också mycket roligt att uppfinna.

Bara för att butiker tenderar att fokusera på mer traditionella dräkter, donâ € t rabatt dem helt som möjliga resurser. En bit av en kostym kan inspirera andra idéer som inte är avsedda av tillverkaren. Du kanske inte vill vara en pirat, men om du € d vilja vara Highwayman, från den berömda dikt, du € ll förmodligen att kunna hitta en underbar spets skjorta i pirat avsnittet. Tänker på din favorit fiktiva karaktärer, speciellt från minst flera decennier sedan för inspiration.

Till exempel kanske du vill vara en taktförfattare, och utgör en av de många tecken i Jack Kerouacâ € s On the Road, eller du kanske vill vara Daisy, från The Great Gatsby. Med traditionella scenkläder för beat generation eller klaffar, kan du lägga till några detaljer som gör dig distinkt och mer som din karaktär. Om du verkligen vill gå alla ut med autentiska scenkläder, prova att söka sparsamhet butiker eller butiker som specialiserat sig på haute couture kläder. Med en Pucci klänning, en blond peruk, och en mager figur, kan du förvandla dig till den berömda modellen Twiggy, för kvällen.

Alternativt, slå till historien. Tänk på de många siffrorna i det förflutna som donâ € t få representerade, liksom grekiska vetenskapsmän, medeltida munkar, ledare av länder. Du kan ofta använda färdiga dräkter representerar denna period och bara vet tillräckligt om din karaktär att lägga till några detaljer som gör dig lätt att känna igen. Galileo skulle ha en modell av solsystemet, eller bära en skylt som säger, "The Universe inte kretsar kring mig."

Om du € re inte ett fan av litteratur, historia, eller populärkultur, donâ € t förtvivlan. Överväg att göra unika Halloween kostymer som representerar ett tema eller en idé. Prova att bära rött, guld och brunt och använda några blad från en lokal hantverk butik för att vara en inkarnation av hösten. Likaså du kunde kostym själv som våren eller vintern med lämpliga färger och dekorativa detaljer från hantverk butik eller med hantverk. Idéer kan vara svårt att föreställa, men med lite kreativitet, kan du vara Wisdom, fred, eller en mängd andra figurer. Tänk på att leta upp tecken och symboler på lämpligt förknippas med idén du € d vilja vara för en natt, och arbeta en kostym upp som innehåller dessa symboler.

Ett annat roligt sätt att göra unika Halloween kostymer är att juxtapose två typer av kostymer tillsammans. Om du € re inte bra med hantverk, kan du fortfarande köpa saker som kommer att göra dina kostymer en av en sort. Till exempel kan du vara en nörd vampyr, en kattunge fransk piga, en clown häxa, en elefant felik princess, eller en läkare på semester. Du kan behöva göra en del förklara om unika Halloween kostymer av denna typ, men de kommer att orsaka kommentar och många av dessa kan vara roligt på en fest.

Vare du € re händig med hantverk och sömnad eller bara en samvetsgrann shopper, låt fantasin gå vilt. Med lite eftertanke och planering kan du definitivt utrusta dig själv och familjen i unika Halloween kostymer. Inga fler kör mill spöken och gastar för dig!

  • Kostymer kan ges dekorativa detaljer som använder garn och andra hantverk leveranser.
  • En kvinna klädd som en zigenare.
  • Klä sig som en medeltida munk kan vara en unik Halloween-kostym idé.
  • Tecken från klassiska filmer, som Dorothy från Trollkarlen från Oz, gör underhållande Halloween kostymer.
  • Secondhandbutiker har ofta billiga Halloween kostym material.