Vad är några olika typer av bröllop gynnar?

December 23

När folk tänker på bröllop gynnar, färgade eller vita Jordanien mandel eller kanske fågelfrö i nettas tyget kan komma att tänka på. Även om dessa är klassiska bröllop gynnar - och det är inget fel med en klassiker - de är ingalunda de enda val för bröllop gynnar. I själva verket har brudar och brudgummar blivit alltmer kreativa med bröllop gynnar, och det finns massor att välja på som kommer att uttrycka din unika personlighet som ett par.

Det finns ett antal bröllop gynnar som är ätliga och ett antal underbara behållare för en ätbar favör. Istället för nätet, kan du använda tydliga lådor, små burkar, mini kinesiska askar, eller en mängd andra behållare. Vissa par väljer att ha sina namn inskrivna på behållaren för ätbara bröllop gynnar. Problemet med dessa bröllop gynnar för vissa par, är att de inte kommer att vara länge. Om du fyller upp ett bröllop favör med smaskiga choklad, M & Ms, kanderade hjärtan eller andra val, är chansen dina gäster kommer att njuta av dem ganska snabbt.

Många par i stället föredrar att välja bröllop gynnar som är lite mer hållbara. Ett populärt modernt val är ett doftljus i en liten burk med brudens och brudgummens namn eller initialer på locket. Ett annat bra val är en vacker vinglas dina gäster kan ta hem och njuta av året runt. Vissa par njuta med magneter gjorda, som kan vara nyttiga och vackra påminnelser om ett par bröllop. Istället för birdseeds, kanske ett par ger ett paket med Wildflower frön som kan planteras och därmed symboliserar växande kärlek i ett äktenskap.

En av de klassiska bröllop gynnar är en placecard inramat i en silver tavelram. Om du har en sittarrangemang på ditt bröllop, kan varje gäst sedan ta dessa ramar hem. Du kan även senare skicka en liten bild av din bröllopsdag att passa i ramen, ett perfekt komplement till tackkort för gåvor. Ett annat populärt val är glasunderlägg tryckta med parets namn.

Om pengar är kort, kan du fortfarande ge kreativa och härliga bröllop gynnar för dina gäster. Till exempel kan du köpa i bulk små klockor som kan ringt när bruden och brudgummen närma ett bord eller dela en kyss. Anpassa dessa genom att fästa en liten romantisk dikt, lite tack för att delta, eller helt enkelt bröllop band med bruden och brudgummen namn på den. Göra egna favörer kan vara ett fantastiskt sätt att spara pengar, men fortfarande hålla dessa små gåvor till dina gäster personliga och härliga.

Andra billiga bröllop gynnar kan åter beställas i bulk. Köp små lockförsedda burkar och fylla dem med torkad lavendel eller potpurri. Om du inte vill beställa dem med tryck, kan antingen medlem av par eller båda måla sina namn på burkarna i guld eller silver färg. Du kan även beställa små ljus i glasbehållare och skriva eller måla ditt namn på dem med lämpliga dekorationer.

  • Personliga vinglas gör stora bröllop gynnar.