Vad är några utomhusaktiviteter i San Diego, Kalifornien?

December 24

Om du besöker Kalifornien och letar efter några utomhusaktiviteter i San Diego, bör du vara glad att veta att det finns många saker att göra i området. Från surfa till camping till vandring, kan alla som gillar att vara ute hitta något att göra här. Friluftsliv i San Diego kan delas in i två grupper: vatten och mark.

Vattenutomhusaktiviteter i San Diego är populära på grund av stadens perfekt läge över San Diego Bay, en 12 mil (19km) lång remsa av vit sand som är extremt populär bland både lokalbefolkning och besökare. Torrey Pines State Beach är en av de vackraste stränderna i San Diego-området, omgiven av sandsten klippor och populära bland surfare. La Jolla Cove är en annan anmärkningsvärd strand att utforska när du letar efter utomhusaktiviteter i San Diego. Beläget inom gränserna för Underwater Park Ecological Reserve och erbjuder besökarna en chans att dyka och snorkla nära klipporna, är La Jolla en anmärkningsvärd oas för besökare.

Markutomhusaktiviteter i San Diego är också mycket populära. Vid 5.800 tunnland (23 km ²), Mission Trails Regional Park är en av de största parkerna i landet. Populärt med vandrare och klättrare, som kommer för att ta till banorna som leder upp Cowles Mountain, erbjuder parken några av de bästa utsikt över området. Ridning och cykelleder är också öppna i parken, och besökarna kan välja mellan olika svåra nivåer för att hitta ett spår som passar deras kondition. Båtliv och camping är också möjligt inom parken gränser, och besökare kan också välja att ta parken i många av de aktiviteter som anordnas av parken personal under hela året.

Friluftsliv i San Diego kan kvalificera sig som en litte mer ovanligt. Den Torrey Pines State Reserve erbjuder möjlighet att utforska kuperad terräng utan hjälp av markerade leder, och Gamla Stan San Diego State Historic Park erbjuder en inblick i vad 19th century livet var. Gamla stan Park är en utomhus rekreation av en kalifornisk spansk uppgörelse, komplett med ett skolhus, vagnar, gamla affärer, och ett museum. Besökaren center är själva herrgården av en boende, som har omvandlats till ett museum för att visa upp artefakter som går tillbaka till 1820-talet.

  • Vandring kan avnjutas i San Diego.
  • San Diego erbjuder surfing möjligheter.
  • San Diego, Kalifornien har vackra stränder.
  • San Diego är känt för sitt väder och stränder.
  • Snorkling är en populär aktivitet i San Diego.
  • Mission Trails Park är mycket populär bland vandrare.
  • Besökare till San Diego får njuta av ridning.