Vilka är de olika homeopatiska Allergi botemedel?

October 7

Även om det finns ett antal receptbelagda mediciner tillgängliga för dem som lider av allergier, personer som är intresserade av homeopatiska allergi rättsmedel har också ett antal alternativ. En av de mest effektiva sätten att behandla allergier är homeopathically genom kostförändringar, såsom minskad konsumtion av vitt mjöl, och ökad konsumtion av vissa kryddor. Allergiker kan också överväga att använda saltlösning sprayer. I vissa fall kan akupunktur också vara en effektiv behandlingsform. Det kan inte täckas av försäkringen, men eliminerar det som ett alternativ för vissa individer.

De som är intresserade av homeopatiska allergi rättsmedel bör börja genom att betrakta ändringar i sina kostvanor. Medan individer som har en vete allergi kan definitivt nå framgång genom att eliminera vitt mjöl, har studier antytt att de som upplever en rad olika allergier kan också ha positiva resultat genom att minska sitt intag av denna produkt. Detta är på grund av de höga mängder av slem som produceras från konsumtion av vitt mjöl. Lägga vissa livsmedel till kosten hos de drabbade med allergier har också visat sig vara fördelaktigt. Kost rik på cayennepeppar, vitlök, lök och curry peppar verkar vara mest effektiva för dem som lider av kroniska allergier.

Använda saltlösning sprayer verkar också vara en av de bästa homeopatiska allergi botemedel. Saline sprayer verkar vara effektiva på grund av sin förmåga att både tunna slem som finns i näsgångarna och skölj ur irriterande. Medan en mängd olika sprayer kan användas, sådana som är ganska enkel verkar vara de mest effektiva. Studier har funnit att sprutning av en enkel blandning av vatten och salt i näsgångarna på daglig basis i hög grad kan minska allergiska symptom. En blandning som innehåller fem procent salt verkar vara mest effektiva.

Homeopatiska allergi rättsmedel inkluderar även akupunktur, vilket är en process genom vilken vissa kroppspunkter stimuleras av nålar som kan åstadkomma förändringar i immunsystemet. Vissa av dessa förändringar verkar vara en minskad känslighet för allergener, och därmed minskad allergireaktion. En studie som utvärderade effekten av akupunktur fann att av 26 personer som genomgick akupunktur i ett försök att minska allergiska symtom, 24 nått framgång, medan ingen av patienterna upplevde betydande biverkningar. Det är viktigt för individer överväger denna form av behandling för att komma ihåg att det ofta inte täcks av försäkringen, dock.

  • Det finns flera homeopatiska läkemedel som kan allergi lättnad.
  • Obalanser som leder till allergiska reaktioner kan lindras med akupunktur.
  • Saline nässpray kan lindra symtomen för allergiker.
  • Värmen från kryddiga indiska curryrätter kan fungera som en naturlig avsvällande för allergiker.